Kate Middleton și Prințul William, fotografii adorabile de la parada organizată cu ocazia Sfântului Patrick

Kate Middleton și Prințul William au sărbătorit ieri Sfântul Patrick, participând la o paradă organizată în Aldershot.

Kate Middleton și Prințul William, fotografii adorabile de la parada organizată cu ocazia Sfântului Patrick

Festivităţile organizate cu ocazia Sfântului Patrick au fost reluate în acest an, după doi ani de pauză din cauza pandemiei. Așa cum era de așteptat, Kate Middleton și Prințul William au sărbătorit și ei, participând la o paradă ce a avut loc în Aldershot.

Kate Middleton și Prințul William s-au simțit extrem de bine la aceste festivități și s-au distrat copios când locotenentul-colonel Rob Money i-a împrumutat fiicei lui în vârstă de aproape doi ani pălăria sa bearskin. În mod evident, accesoriul care face parte din uniforma de ceremonie a armatei Marii Britanii era mult prea mare pentru Gaia, fetița locotenentului, aceasta fiind acoperită aproape în întregime de pălărie.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Momentul i-a amuzat pe Ducii de Cambridge, iar fotografia a devenit virală în scurt timp.

Pentru eveniment, Kate Middleton a ales o ținută în nuanțe de verde, formată dintr-o haină ce aparține brand-ului Laura Green, o pălărie Lock & Co și o pereche de pantofi din piele întoarsă, în timp ce Prințul William a îmbrăcat uniforma oficială a gărzilor irlandeze.

Momentul adorabil stârnit de micuța Gaia vine la scurt timp după ce Kate Middleton a vorbit despre posibilitatea ca ea și Prințul William să devină din nou părinți. Aflată într-o vizită oficială în Danemarca, Ducesa de Cambdrige a declarat că ori de câte ori se află în compania unui bebeluș, se gândește serios la ideea de a-și mări familia.

„William mereu se îngrijorează când întâlnesc un copil cu vârsta mai mică de un an. Vin acasă și îi spun: „Hai să mai facem unul”, a mărturisit Kate.

Însă, se pare că Prințul William nu este la fel de încântat de această idee. „Nu îi mai dați idei soției mele”, a glumit William luna trecută, când, în cadrul unei vizite la un spital din Lancashire, un cuplu a rugat-o pe Kate să le țină în brațe bebelușul pentru a le face o poză.

Citește și:
Regina Letizia a Spaniei, apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Madrid

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video