Regina Letizia a Spaniei, apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Madrid

Regina Letizia a Spaniei ne cucerește din nou!

Regina Letizia a Spaniei, apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Madrid

Soția Regelui Felipe este recunoscută pentru aparițiile sale spectaculoase, iar evenimentul la care a participat zilele trecute în capitala Spaniei nu face excepție. Regina Letizia a atras toate privirile la Săptămâna Modei de la Madrid, unde a purtat o rochie albă, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi într-o nuanță de maro. Deși Spania a renunțat încă de luna trecută la restricțiile pandemice care prevedeau obligativitatea măștii de protecție, Regina a ales să poarte o mască, atât la interior, cât și la exterior.

Regina nu a ezitat să își salute fanii care o așteptau la eveniment, și mai mult decât atât, chiar a acceptat să se pozeze alături de ei.

În urmă cu puțin timp, Regina Letizia a Spaniei a participat la un eveniment organizat de Fundația Mutua Madrileña, pentru care a ales să poarte o bluză tradițională ucraineană, în semn de solidaritate și susținere pentru victimele din Ucraina.

Potrivit experților, alegerea vestimentară a Reginei are o dublă semnficație. Spania este una dintre cele 141 de țări ale Națiunilor Unite care condamnă atacul Rusiei asupra Ucrainei. Vyshyvanka, bluza tradițională ucraineana, a făcut parte din cultura Ucrainei de sute de ani și are o istorie bogată.

Vyshyvanka nu are un stil specific de broderie, ci include mai multe tehnici de lucru cu fir, care pot reflecta diferite regiuni, orașe și chiar familii din Ucraina. Broderia bluzei poate semnifica sănătate, fericire și noroc, iar realizarea acesteia poate dura chiar și câteva luni.

La începutul acestui an, în cadrul unei recepții organizate la Madrid, Letizia a impresionat din nou cu ținuta sa, aceasta alegând să poarte o rochie Valentino, veche de 45 de ani, ce a aparținut soacrei sale, Regina Sofia.

Mama Regelui Felipe a purtat aceeași ținută în 1977, când a participat alături de soțul său, Regele Juan Carlos, la un eveniment oficial în Germania. Rochia aparține brand-ului Valentino și este compusă dintr-o fustă lungă verde și un top cu imprimeuri florale.

Nu este însă pentru prima oară când regina Letizia poartă ținutele soacrei ei. În luna septembrie a anului trecut a ales o altă rochie din garderoba Reginei Sofia, pe care aceasta a purtat-o în 1981, în timpul unei vizite oficiale la Roma.

Citește și:
Prințesa Charlene de Monaco s-a întors acasă alături de soț și cei doi copii

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people