Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă în Madrid

Regina Letizia a purtat o rochie într-o nuanță de roșu închis și o capă neagră.

Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă în Madrid

Regina Letizia a Spaniei a participat ieri la expoziția Concepcion Arenal. The humanist passion 1820-1839, ce a avut loc la Biblioteca Națională din Madrid. Așa cum ne-a obișnuit, Letizia a avut și de data aceasta o apariție extrem de elegantă, alegând să poarte o rochie într-o nuanță un roșu închis și o capă neagră.

Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc în două culori: mov-prună și negru. În ceea ce privește coafura, aceasta a ales să își poarte părul într-o coadă lejeră.

De asemenea, Regina Letizia a respectat măsurile de protecție împotriva noului coronavirus, purtând o mască albă.

Expoziția a fost organizată de Biblioteca Națională a Spaniei cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la nașterea poetei și eseistei Concepción Arenal. Aceasta s-a născut la 31 ianuarie 1820 în Ferrol, un oraș din provincia A Coruña din Galicia.

Deși am crede că membrii familiei regale aleg numai piese vestimentare de designer, extrem de scumpe, Regina Spaniei ne demonstrează contrariul. În luna septembrie a anului trecut, aceasta a participat alături de soțul său, Regele Felipe, la un eveniment găzduit la Palacio de Viana, din Madrid, unde a purtat o rochie din tweed, de doar 77 de euro, de la Zara.

Rochia face parte din colecția de anul trecut a brand-ului și a fost accesorizată de către regină cu o curea subțire, ce a reușit să îi marcheze talia într-un mod extrem de armonios. Întreaga ținută a urmat aceeași linie cromatică, Regina Letizia purtând o pereche de pantofi de un albastru închis și un clutch în aceeași nuanță.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Nu a fost însă prima oară când Regina Spaniei a ales să poarte haine ale unor branduri fast fashion. În urmă cu ceva timp, aceasta a fost surprinsă purtând o rochie midi cu imprimeu floral de la Zara. A accesorizat-o cu o pereche de pantofi mov și cu o pereche de cercei, reușind să creeze o ținută perfectă pentru o zi de toamnă.

Citește și:
Tot ce trebuie sa stii despre Regina Letizia a Spaniei

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video