Regina Letizia, apariție spectaculoasă într-o rochie veche de 45 de ani, ce a aparținut soacrei ei

Regina Letizia a avut o apariție spectaculoasă într-o rochie Valentino, ce a aparținut soacrei sale, Regina Sofia.

Regina Letizia, apariție spectaculoasă într-o rochie veche de 45 de ani, ce a aparținut soacrei ei

Regina Letizia ne cucerește din nou! Soția Regelui Felipe este recunoscută pentru aparițiile sale spectaculoase, iar recepția la care a participat zilele trecute în Madrid nu face excepție. Pentru eveniment, Letizia a ales să poarte o rochie Valentino, veche de 45 de ani, ce a aparținut soacrei sale, Regina Sofia.

Mama Regelui Felipe a purtat aceeași ținută în 1977, când a participat alături de soțul său, Regele Juan Carlos, la un eveniment oficial în Germania. Rochia aparține brand-ului Valentino și este compusă dintr-o fustă lungă verde și un top cu imprimeuri florale.

Nu este însă pentru prima oară când regina Letizia poartă ținutele soacrei ei. În luna septembrie a anului trecut a ales o altă rochie din garderoba Reginei Sofia, pe care aceasta a purtat-o în 1981, în timpul unei vizite oficiale la Roma.
De asemenea, Letizia este recunoscută pentru ținutele sale accesibile, aceasta purtând în nenumărate rânduri piese vestimentare ce aparțin brand-urilor mass market.

În septembrie, aceasta a participat alături de soțul său, Regele Felipe, la o cină oficială ce a avut loc în Suedia, unde a purtat o rochie H&M, pe care a accesorizat-o cu o tiara, un clutch metalic și o jachetă din catifea neagră.

În primăvara anului trecut, Regina Letizia a participat la o strângere de fonduri pentru Crucea Roșie în Madrid, unde, din nou, a purtat o rochie ce aparține unui brand mass market. Rochia midi cu imprimeu floral pe care aceasta a ales-o pentru eveniment era Zara si costa 90 de dolari. În plus, regina a mai integrat această rochie și în alte ținute din trecut, mai exact pe 17 iulie 2020 când a vizitat Muzeul Guggenheim din Bilbao si pe 17 octombrie 2017, când a participat la un eveniment ce a avut loc la Palatul Zarzuela din Madrid.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Regina Letizia a Spaniei este recunoscută pentru faptul că poartă deseori în cadrul evenimentelor publice piese ale brandurilor fast fashion și că mereu are o apariție impecabilă. Nu este singura membră a unei familii regale care poartă de mai multe ori același articol vestimentar. Este și cazul lui Kate Middleton, care a vizitat o fermă din nord-estul Angliei, Manor Farm, și a purtat o pereche de cizme din piele până la genunchi Penelope Chilvers, în valoare de 475 de lire sterline, pe care le-a mai integrat și în alte ținute din trecut și care se află în garderoba acesteia de mai bine de 10 ani.

Citește și:
Prințesa Sofia a Suediei și-a făcut o schimbare surprinzătoare de look

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video