Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă la un eveniment din Madrid

Regina Letizia a purtat ieri o rochie neagră, extrem de elegantă, pe care a accesorizat-o cu mai multe bijuterii aurii.

Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă la un eveniment din Madrid

Regina Letizia a Spaniei a participat la decernarea premiilor Retina ECO Awards, ce a avut loc la Giner de Los Rios Foundation, în Madrid. Aceasta a înmânat patru dintre premiile acordate, însă și-a arătat aprecierea pentru toate proiectele ce au fost concepute pentru a promova sustenabilitatea și a lupta împotriva schimbărilor climatice cu ajutorul tehnologiei.

Așa cum ne-a obișnuit, Regina Letizia a avut și de data aceasta o apariție extrem de elegantă, alegând să poarte o rochie neagră, simplă, ce îi punea însă în evidență forma fizică de invidiat.

În ceea ce privește accesorizarea, fosta jurnalistă a optat pentru o pereche de pantofi cu toc de la Carolina Herrera și un cluth negru ce aparține brand-ului Magrit. În plus, aceasta a ales și o pereche de cercei din aur Tous Shell, dar și un inel în aceeași nuanță, marca Karen Hallam. Regina Letizia este o fană a look-urilor cât mai naturale, iar acest lucru ni l-a demonstrat și ieri, când a ales să își poarte părul desfăcut, pe spate, într-o manieră simplă, însă extrem de elegantă.

La fiecare eveniment la care participă, Regina Letizia a Spaniei are o apariție impecabilă și ne confirmă că stilul personal nu constă în banii pe care îi investim în piesele vestimentare sau în branduri. În urmă cu câteva luni, aceasta a participat la o strângere de fonduri pentru Crucea Roșie în Madrid. La evenimentul care a avut loc pe 5 mai, Regina Letizia a purtat o rochie midi cu imprimeu floral de la Zara, care costă 90 de dolari. Însă nu a fost pentru prima oară când Letizia a ales să poarte această ținută.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pe 17 iulie 2020, când a vizitat Muzeul Guggenheim din Bilbao, aceasta a purtat aceeași rochie de la Zara, însă a accesorizat-o cu o pereche de espadrile și și-a prins părul într-o coadă. Iar pe 17 octombrie 2017, Regina Letizia a Spaniei a optat pentru aceeași rochie cu imprimeu floral de la Zara, purtată de această dată cu o pereche de pantofi burgundy și accesorizată cu o pereche de cercei. 

Citește și:
Le-a devansat pe Kate Middleton și pe Meghan Markle. Cine este cea mai stilată membră a unei familii regale?

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video