Prințesa Sofia a Spaniei, apariție elegantă alături de părinții ei, Regele Felipe și Regina Letizia

Prințesa Sofia a Spaniei a mers alături de părinții ei, Regele Felipe și Regina Letizia, la sărbătoarea de Ziua Națională a Spaniei.

Prințesa Sofia a Spaniei, apariție elegantă alături de părinții ei, Regele Felipe și Regina Letizia

Ziua Națională a Spaniei este sărbătorită în fiecare an pe 12 octombrie. Regele Felipe al VI-lea, alături de Regina Letizia a Spaniei și fiica lor, Prințesa Sofia, în vârstă de 14 ani, au fost prezenți la evenimentele care au avut loc în Madrid.

Prințesa Sofia a Spaniei a purtat o rochie albă cu mâneci lungi și balerini. Mama ei, Regina Letizia, a impresionat și de această dată cu ținuta ei elegantă, fiind îmbrăcată într-o rochie într-o nuanță de albastru deschis, cu o centură care îi marca foarte bine talia, pantofi cu toc și o geantă într-o culoare similară. Regina Letizia a Spaniei ne-a obișnuit până acum ca la fiecare eveniment la care pariticipă să aibă o apariție impecabilă și nu a dezamăgit nici acum.

Regele Felipe, în vârstă de 53 de ani, care a urcat pe tron în 2014, era îmbrăcat într-o uniformă militară. La un moment dat, acesta i-a salutat pe cei care fac parte din Garda Regală spaniolă în timp ce treceau pe lângă el, soția lui și fiica lor.

Regele Felipe, Regina Letizia și fiica lor, Prințesa Sofia, au purtat și măști de protecție, în conformitate cu regulile impuse pentru combaterea pandemiei. Familia regală a Spaniei a urmărit festivitatea dintr-un loc special construit. Alături de ei a fost și premierul spaniol Pedro Sanchez.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințesa Leonor, în vârstă de 15 ani, care este fiica mai mare a Regelui Felipe al VI-lea și Reginei Letizia, nu a putut participa la această festivitate de Ziua Națională a Spaniei. Motivul are legătură cu faptul că aceasta se află la internat în Țara Galilor. Prințesa moștenitoare Leonor a Spaniei a început în luna septembrie cursurile la UWC Atlantic College din Țara Galilor, la fel ca Regele Willem-Alexander din Țările de Jos, Prințesa Raiyah a Iordaniei și Prințesa Elisabeth a Belgiei.

Citește și:
Regina Rania a Iordaniei a dezvăluit imagini inedite cu cele două fiice ale sale

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video