Regina Letizia a Spaniei a surprins plăcut cu rochia purtată la un eveniment recent, iar motivul este bineîntemeiat

Regina Letizia a Spaniei a reușit să atragă privirile tuturor la un eveniment la care a participat recent și a impresionat cu ținuta purtată.

Regina Letizia a Spaniei a surprins plăcut cu rochia purtată la un eveniment recent, iar motivul este bineîntemeiat

La fiecare eveniment la care participă, Regina Letizia a Spaniei are o apariție impecabilă, extrem de elegantă și ne confirmă că stilul personal nu constă în banii pe care îi investim în piesele vestimentare sau în branduri. 

Recent, Regina Letizia a Spaniei a participat la o strângere de fonduri pentru Crucea Roșie în Madrid. La acest eveniment care a avut loc pe 5 mai, Regina Letizia a purtat o rochie midi cu imprimeu floral de la Zara, care costă 90 de dolari, accesorizând-o cu o pereche de pantofi nude cu toc gros. În ceea ce privește accesoriile, aceasta a preferat să aibă o pereche de cercei și un inel geometric și a optat pentru o coafură lejeră. De asemenea, ea a respectat măsurile de protecție împotriva coronavirusului și a purtat o mască albă.

Și totuși, care este motivul pentru care Regina Letizia a Spaniei a impresionat cu această ținută? Ei bine, pentru că rochia pe care a purtat-o a mai integrat-o și în alte ținute din trecut.

Pe 17 iulie 2020, Regina Letiziei a Spaniei a vizitat Muzeul Guggenheim din Bilbao. A purtat aceeași rochie de la Zara, însă a accesorizat-o cu o pereche de espadrile și și-a prins părul într-o coadă. 

Pe 17 octombrie 2017, Regina Letizia a Spaniei a participat la un eveniment la Palatul Zarzuela din Madrid. A optat pentru aceeași rochie cu imprimeu floral de la Zara, purtată de această dată cu o pereche de pantofi burgundy și accesorizată cu o pereche de cercei. 

Regina Letizia a Spaniei este recunoscută pentru faptul că poartă deseori în cadrul evenimentelor publice piese ale brandurilor fast fashion și că mereu are o apariție impecabilă. Nu este singura membră a unei familii regale care poartă de mai multe ori același articol vestimentar. Este și cazul lui Kate Middleton, care a vizitat o fermă din nord-estul Angliei, Manor Farm, și a purtat o pereche de cizme din piele până la genunchi Penelope Chilvers, în valoare de 475 de lire sterline, pe care le-a mai integrat și în alte ținute din trecut și care se află în garderoba acesteia de mai bine de 10 ani.

În luna septembrie a anului trecut, Regina Letizia a Spaniei a participat alături de soțul său, Regele Felipe, la un eveniment găzduit la Palacio de Viana, din Madrid, unde a purtat o rochie din tweed, de doar 77 de euro, tot de la Zara.

Regina Letizia a Spaniei a fost deseori contestată din cauza trecutului său. Mama sa a fost asistentă medicală, iar tatăl său jurnalist. Letizia a călcat pe urmele acestuia și a lucrat pentru câteva ziare, pentru ca mai apoi să se angajeze la un canal de televiziune din Spania, unde era moderatoarea unui program de știri numit Telediario.

Citește și:
Meghan Markle este acuzată că a plagiat cartea pentru copii pe care a scris-o

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people