Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie H&M

La fiecare eveniment la care participă, Regina Letizia a Spaniei are o apariție impecabilă, extrem de elegantă și ne confirmă că stilul nu constă în piese vestimentare scumpe.

Regina Letizia a Spaniei, apariție spectaculoasă într-o rochie H&M

Regina Letizia ne arată încă o dată că nu e nevoie să cheltuiești o avere pentru a avea o apariție impecabilă. Deși am crede că membrii familiei regale aleg numai piese vestimentare de designer, extrem de scumpe, Regina Spaniei ne demonstrează contrariul.

Regina a participat alături de soțul său, Regele Felipe, la o cină oficială ce a avut loc în Suedia, unde a purtat o rochie H&M, pe care a accesorizat-o cu o tiara, un clutch metalic și o jachetă din catifea neagră.

Nu este însă pentru prima oară când Regina Spaniei poartă rochia, aceasta fiind văzută în aceeași ținută și în imaginile pe care ea și soțul său le-au făcut pentru a sărbători 10 ani de la căsătorie.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În primăvara acestui an, Regina Letizia a participat la o strângere de fonduri pentru Crucea Roșie în Madrid, unde, din nou, a purtat o rochie ce aparține unui brand mass market. Rochia midi cu imprimeu floral pe care aceasta a ales-o pentru eveniment era Zara si costa 90 de dolari. În plus, regina a mai integrat această rochie și în alte ținute din trecut, mai exact pe 17 iulie 2020 când a vizitat Muzeul Guggenheim din Bilbao si pe 17 octombrie 2017, când a participat la un eveniment ce a avut loc la Palatul Zarzuela din Madrid.

Regina Letizia a Spaniei este recunoscută pentru faptul că poartă deseori în cadrul evenimentelor publice piese ale brandurilor fast fashion și că mereu are o apariție impecabilă. Nu este singura membră a unei familii regale care poartă de mai multe ori același articol vestimentar. Este și cazul lui Kate Middleton, care a vizitat o fermă din nord-estul Angliei, Manor Farm, și a purtat o pereche de cizme din piele până la genunchi Penelope Chilvers, în valoare de 475 de lire sterline, pe care le-a mai integrat și în alte ținute din trecut și care se află în garderoba acesteia de mai bine de 10 ani.

Citește și:
Fabuloși împreună: Kate Middleton și Prințul William au mers la teatru

Foto: Arhiva ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video