Fabuloși împreună: Kate Middleton și Prințul William au mers la teatru

Ducii de Cambridge au participat joi seară la un eveniment de strângere de fonduri pentru artiștii vârstnici.

Fabuloși împreună: Kate Middleton și Prințul William au mers la teatru

Kate Middleton și Prințul William au participat joi seară la spectacolul anual Royal Variety, din Londra.

Kate Middleton a strălucit într-o rochie lungă, de culoarea smaraldului, o creație Jenny Packham pe care a purtat-o ​​și în timpul turneului internațional pe care cuplul l-a făcut în Pakistan, în 2019. Ducesa de Cambridge a optat pentru șuvițe ondulate, pieptănate pe un singur umăr.

Prințul William a optat pentru un frac albastru din catifea cu ocazia acestei întoarceri la Royal Albert Hall, unde el și Kate Middleton au făcut senzație pe covorul roșu în septembrie, cu ocazia premierei No Time To Die.

Evenimentul la care au participat Ducii de Cambridge sprijină Royal Variety Charity. Banii strânși din spectacol ajută sute de animatori din Regatul Unit, care au nevoie de ajutor și asistență la bătrânețe, din cauza stării de sănătate sau a vremurilor grele.

Spectacolul de anul acesta a fost cu atât mai emoționant, cu cât este centenarul patronajului Royal Variety Charity de către coroana regală. Tradiția a început cu bunicul reginei Elisabeta a II-a, George al V-lea, în 1921.

Pe scenă au urcat Ed Sheeran, Rod Stewart, James Blunt, Cirque du Soleil și distribuția Moulin Rouge. Gazda evenimentului a fost starul britanic Alan Carr.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Regina Elisabeta a II-a nu a participat la eveniment, dar pare să revină încet, încet la muncă după o pauză forțată. În vârstă de 95 de ani, conducătoarea Regatului Unit nu a putut participa în ultimele săptămâni la unele angajamente regale, din cauza unor probleme de sănătate care i-au îngrijorat pe cetățeni. Suverana a anulat o deplasare de două zile în Irlanda de Nord, și nu a mai participat la COP26, reuniunea la nivel înalt pentru dezbaterea crizei climatice. De asemenea, nu a participat nici la Festival of Remembrance, un eveniment care omagiază, prin tradiție, soldații căzuți pe câmpul de luptă. Kate Middleton și Ducesa de Cornwall i-au ținut locul.

Citește și:
Ce nu suportă Prințul George și Prințesa Charlotte la mama lor, Kate Middleton

Foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video