Kate Middleton și Prințul William au început cu stângul noul turneu regal din Caraibe

Kate Middleton și Prințul William au plecat într-un turneu în Caraibe, unde au vizitat în prima zi o fermă de cacao.

Kate Middleton și Prințul William au început cu stângul noul turneu regal din Caraibe

Kate Middleton și Prințul William au început duminică prima zi a turneului lor în Caraibe cu o vizită la o fermă de cacao din Belize. Vizita a înlocuit o altă ieșire planificată, care a fost anulată vineri, după ce au izbucnit proteste înainte de sosirea cuplului.

Kate Middleton și Prințul William, în prima zi din turneul în Caraibe

Ducele și ducesa de Cambridge plănuiseră să viziteze duminică o altă fermă de cacao la poalele Munților Maya. Din păcate, aceasta a fost anulată după ce sătenii au organizat un protest împotriva colonialismului și a folosirii unui teren de fotbal de către membrii regali pentru aterizarea elicopterului.

Sătenii din Indian Creek au fost fotografiați vineri cu pancarte care spuneau: „Prințul William părăsește pământul nostru”. Totuși, William, Kate și personalul lor au fost fericiți să continue vizita planificată la ferma de la poalele Munților Maya. Monarhii au dorit și să discute cu indigenii din centrul disputei, dar autoritățile locale din Belizi i-au sfătuit să nu facă acest lucru.

În schimb, cuplul a vizitat ferma de cacao și fabrica de ciocolată Che’il Mayan, administrată de o familie, din Maya Center Village. Cei doi au vizitat ferma și au aflat despre procesul de fabricare a ciocolatei.

sursa foto: profimedia

Cuplul a vizitat o fermă de cacao

Kate, care purta o rochie midi Tory Burch albastră, accesorizată un clutch de paie a văzut alături de soțul ei cum se prepară ciocolata locală, de renume mondial.

„Faci să pară atât de ușor. Copiii noștri vor fi foarte geloși”, a spus Kate ghidului în timp ce extragea cu experiență boabe de cacao din păstăi.

sursa foto: Profimedia

William și Kate au continuat duminică, după vizita lor rearanjată la fermă, cu o excursie în satul de pe malul mării Hopkins, centrul cultural al comunității Garifuna din Belize. Zona este cunoscută pentru natura sa primitoare, iar Ducele și Ducesa au fost întâmpinați cu o demonstrație a culturii Garifuna.

Despre vizita lor anulată în Munții Maya, o sursă regală a confirmat că vizita a fost anulată pentru „probleme sensibile” care implică comunitatea din Indian Creek.

Citește și:
Olena Zelenska, apel emoționant în numele femeilor și copiii din Ucraina: „Fiecare gest umanitar și de bunătate este vital'

FOTO: Arivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people