Kate Middleton și Prințul William, prima apariție oficială din acest an

Kate Middleton a impresionat din nou cu o ținută elegantă și accesibilă!

Kate Middleton și Prințul William, prima apariție oficială din acest an

Kate Middleton și Prințul William au participat la primul eveniment oficial din acest an. Cei doi au vizitat Muzeul Foundling din Londra, prima organizație caritabilă pentru copii din Marea Britanie. Instituția a fost fondată în 1739 cu scopul de a oferi adăpost copiilor abandonați de către familie.

Așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, Kate Middleton a avut o apariție extrem de chic, dar și accesibilă. Pentru acest eveniment, Ducesa de Cambridge a optat pentru o maletă neagră, o pereche de pantaloni în aceeași nuanță, marca Jigsaw, în valoare de 130 de lire sterline și un palton albastru închis. În ceea ce privește accesoriile, aceasta a ales o pereche de cercei ce aparțin brand-ului Accessorize, în valoare de doar 7 lire sterline.

La ieșirea din muzeu, Prințul William a fost întrebat de către reporteri care este poziția sa în legătură cu scandalul de hărțuire sexuală în care Prințul Andrew este implicat, însă acesta a evitat să dea un răspuns.

La începutul acestei luni, Kate Middleton a împlinit 40 de ani. Cu această ocazie, Ducesa de Cambridge a făcut publice o serie de fotografii cu adevărat speciale, în care poartă rochii Alexander McQueen și care au fost admirate de toată lumea.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Pentru a marca împlinirea vârstei de 40 de ani, Kate Middleton a dezvăluit trei portrete realizate în luna noiembrie a anului trecut la Kew Gardens de către fotograful de modă Paolo Reversi. Și de această dată, Ducesa de Cambridge ne-a oferit o lecție de eleganță. Prima imagine alb-negru o înfățișează pe Kate Middleton purtând o rochie albă și având părul ondulat. Așa cum probabil mulți se așteptau, Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Aceasta a purtat o pereche de cercei cu perle care au aparținut cândva regretatei prințese.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

În a doua imagine putem remarca faptul că Ducesa de Cambridge este îmbrăcată cu o rochie roșie spectaculoasă cu un umăr gol. Cerceii cu diamante purtați la această ținută fac parte din colecția Reginei Elisabeta a II-a. Însă, Kate Middleton are și inelul de logodnă cu safir purtat de Prințesa Diana.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Alegând accesorii care au aparținut Prințesei Diana și Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton ne dovedește din nou recunoștința pe care o poartă față de aceste două femei care și-au pus amprenta asupra întregii lumi.

Citește și:
Regina Letizia, apariție spectaculoasă într-o rochie veche de 45 de ani, ce a aparținut soacrei ei

Foto: Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video