Regina Elisabeta a II-a o va cunoaște, în sfârșit, pe fiica lui Meghan & Harry. Când va avea loc întâlnirea cu micuța Lilibet

Regina Elisabeta a II-a o va întâlni în acest weekend pe fiica Ducilor de Sussex

Regina Elisabeta a II-a o va cunoaște, în sfârșit, pe fiica lui Meghan & Harry. Când va avea loc întâlnirea cu micuța Lilibet

Regina Elisabeta a II-a o va întâlni pentru prima oară pe strănepoata sa, Lilibet. Fiica Ducilor de Sussex va împlini pe 4 iunie un an și își va sărbători ziua de naștere în Marea Britanie. Se pare că Meghan Markle, Prințul Harry, Archie și Lilibet vor petrece patru zile la Frogmore Cottage, acolo unde va fi organizată și petrecerea micuței.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, motiv pentru care e posibil ca Regina Elisabeta a II-a să lipsească de la The Derby, una dintre cele mai importante curse de cai din lume.

Recent, autorul Brian Hoey, care a scris mult despre familia regală, a declarat pentru The Express că Regina Elisabeta a II-a își dorește cu „disperare” să o vadă pe strănepoata sa. Până acum, se crede că Regina, care își sărbătorește jubileul de platină în acest an, și-a cunoscut strănepoata doar prin intermediul apelurilor video.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor este numele celui de-al doilea copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, care s-a născut pe 4 iunie 2021. Acesta nu a fost deloc ales la întâmplare, având o semnificație specială pentru familia regală.

Lilibet este porecla din copilărie a Reginei, pe care cei apropiați i-au dat-o atunci când aceasta era prea mică pentru a-și pronunța corect propriul nume. Astfel, numele de alint a fost preluat de întreaga familiei regală, legenda arătând că și tatăl reginei, Regele George VI, obișnuia să spună despre fiicele sale: „Lilibet este mândria mea, Margaret este bucuria mea.”

Regina a continuat să folosească porecla și mai târziu în viață, mai cu seamă semnându-se astfel în corespondența cu apropiații. Iar fotograful regal Arthur Edwards a declarat și că Lilibet era numele folosit de Prințul Philip, de Regina Mamă și de Prințesa Margaret în conversațiile cu Regina Elisabeta.

Cel de-al doilea nume, în mod evident, este ales ca un omagiu pentru Prințesa Diana, mama Prințului Harry, decedată într-un accident tragic în Paris, în august 1997, la vârsta de 36 de ani.

Citește și:
Prințesa Charlene, apariție stylish alături de fiica sa, Gabriella

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people