Un bărbat deghizat în preot a reușit să pătrundă în Castelul Windsor unde locuiește Regina Elisabeta a II-a

Armata britanică a demarat o anchetă, după ce un bărbat deghizat în preot a petrecut noaptea alături de gărzile Reginei Elisabeta II-a.

Un bărbat deghizat în preot a reușit să pătrundă în Castelul Windsor unde locuiește Regina Elisabeta a II-a

Un bărbat deghizat în preot a reușit să pătrundă în Castelul Windsor și chiar să petreacă noaptea alături de soldații care erau însărcinați cu protejarea Reginei Elisabeta a II-a. Potrivit publicației The Sun, intrusului i s-a permis accesul în cazarma regimentului Coldstream Guards, fără a i se cere să le legitimeze.

„A spus că numele său este părintele Cruise și că este prieten cu capelanul batalionului. A fost invitat înăuntru și i s-a oferit de mâncare”, a declarat o sursă pentru TalkTV.

Aceasta a mai dezvăluit și că, la scurt timp, bărbatul a început să bea cu ofițerii și să spună povești exagerate despre viața sa, precizând inclusiv că a luptat în Irak. Suspiciunile au început să apară în momentul în care bărbatul „a început să vorbească despre faptul că a lucrat ca pilot de testare pentru scaune ejectabile şi că i-au fost înlocuite organe”, a mai spus sursa.

Cu toate acestea, autoritățile au fost alertate de-abia a doua zi dimineață, cu doar trei ore înainte ca Regina Elisabeta a II-a să se întoarcă la Castelul Windsor.

„Am primit o informare despre un intrus la Victoria Barracks din Sheet Street, Windsor, miercuri (27 aprilie), la ora 9:20. Ofiţerii au intervenit şi l-au scos pe intrus din cazarmă. Nu a fost necesară nicio măsură suplimentară.”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei Thames Valley pentru Harper’s Bazaar.

Ieri, armata britanică a anunțat că a demarat o anchetă pentru a analiza incidentul ce a avut loc săptămâna trecută.

„Armata ia această breșă de securitate extrem de în serios și va fi investigată temeinic”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării. „Acest incident face acum parte dintr-o investigație în derulare, fiind așadar nepotrivit să oferim mai multe comentarii în acest moment”, a adăugat acesta.

Acesta nu este însă pentru primul incident de acest tip. Anul trecut, în dimineața zilei de Crăciun, un bărbat înarmat a pătruns ilegal în Castelul Windsor. Ulterior, acesta a fost arestat.

Citește și:
O nouă lovitură pentru Meghan Markle! Ce a fost anunțat oficial

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people