Alec Baldwin, imagini din timpul interogatoriului, după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins pe platoul de filmare

Alec Baldwin a fost filmat și fotografiat în timp ce era interogat de polițiști, imediat după ce a împușcat-o pe Halyna Hutchins.

Alec Baldwin, imagini din timpul interogatoriului, după ce a împușcat-o mortal pe Halyna Hutchins pe platoul de filmare

Șeriful din comitatul Santa Fe a făcut publice dosare din ancheta privind împușcarea mortală a Halynei Hutchins pe platoul de filmare al peliculei Rust, inclusiv o înregistrare video în care Alec Baldwin este interogat după ce a ucis-o accidental. Baldwin filma o scenă pe platoul de filmare al unei biserici când a scos pistolul și a împușcat-o pe Hutchins.

De atunci, el a cooperat cu poliția în cadrul anchetei privind moartea acesteia În noile imagini, actorul apare cu mâinile întinse, stând solemn. Era la câteva minute după împușcătură, dar înainte de a afla că Halyna a murit la spital în urma rănilor pe care le-a provocat accidentul. Se crede că nu a știut în momentul interogatoriului că Hutchins a murit.

Alec Baldwin le-a povestit anchetatorilor cum s-a produs accidentul mortal

Într-o înregistrare video, actorul le-a spus polițiștilor că i s-a părut că arma era „rece” atunci când i-a fost înmânată de Hannah Gutierrez-Reed, armurierul din film. Baldwin, la începutul videoclipului, întreabă dacă este acuzat de ceva. Apoi, el scoate un suspin uriaș și spune: „Am făcut asta timp de două săptămâni și am făcut-o în mod corect în fiecare zi.

„Chiar înainte de a trage. M-am dus la prânz. Ea m-a dezarmat – Hannah – ea a mânuit întotdeauna arma. M-am întors, mi-a dat revolverul, m-a înarmat. Presupui că e o armă rece. Am pus călușul pe țeavă. Scot pistolul, mă întorc și încarc arma și pistolul se descarcă. Ar trebui să fie o armă rece. Bang, el cade la pământ (n.r. Joel Souza]). Se prăbușește la pământ, țipând: ‘Iisuse Hristoase!’ Nu am mai văzut așa ceva până acum… Ce a ieșit din glonțul acela de i-a trecut prin umăr?… Era chiar în fața mea. „, a spus actorul.

Actorul a rămas șocat în urma incidentului

Glonțul a trecut mai întâi prin brațul lui Souza și apoi a lovit-o pe Hutchins. Souza a scăpat cu o rană, dar Hutchins a murit în spital. Baldwin a continuat să o descrie pe Gutierrez-Reed ca fiind „fiica unui tip celebru cu arme de foc” care i-a dat pistolul. La finalul interogatoriului, lui Baldwin i se arată o fotografie cu ceea ce a fost scos de pe umărul lui Souza.

ursa foto: Profimedia

Alec Baldwin a spus că a rămas uimit când a văzut că acela era, de fapt, un glonț real. Apoi, actorul a susținut că cei de la recuzită i-au dat arma cu care a tras. Întrebat dacă ar fi fost cineva care ar fi pus în mod intenționat gloanțe reale în pistol, actorul a spus că a existat o grevă împotriva marilor studiouri, însă nu știe dacă există o legătură cu cazul lui.

sursa foto: Profimedia

Ancheta nu a dovedit dacă a fost sau nu un accident

Ancheta asupra împușcăturilor nu a reușit niciodată să dovedească dacă glonțul a fost încărcat intenționat în armă sau dacă totul a fost un accident. Hannah Gutierrez-Reed a insistat în tot acest timp că nu ea l-a pus în țeava armei și că ar fi putut fi sabotată. Baldwin, la început, a avut sprijinul văduvului lui Hutchins, Matt. Acesta l-a dat însă în judecată pe actor și a povestit că defilarea acestuia în interviuri de la moartea soției sale l-a înfuriat.

„Privindu-l, m-am simțit atât de furios să-l văd vorbind despre moartea ei în public într-un mod atât de detaliat și apoi neacceptând nicio responsabilitate după ce tocmai a descris cum a ucis-o… Auzindu-l cum a dat vina pe Halyna în interviu și cum a transferat responsabilitatea către alții și văzându-l cum plânge din cauza asta, mă simt ca și cum, chiar ar trebui să ne simțim prost în legătură cu dumneavoastră, domnule Baldwin?”, a spus el într-un interviu din februarie.

Citește și:
Sofia Richie s-a logodit cu iubitul ei, Elliot Grainge, după 1 an de relație: „Pentru totdeauna'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people