Zodiile care nu își respectă promisiunile, oricât de mult și-ar dori

Când promiți, ori te ții de cuvânt ori îți încalci promisiunea – cale de mijloc nu există, iar acest lucru pare să fie influențat și de zodii.

Zodiile care nu își respectă promisiunile, oricât de mult și-ar dori

De câte ori nu ați auzit expresia „Îți dau cuvântul meu?”, însă nu de multe ori rezultatul a fost altul? Însemnătatea acestor cuvinte a scăzut foarte mult în ultima vreme pentru unele persoane, așadar care sunt zodiile cele mai predispuse să își încalce promisiunile?

Berbec

Berbecii vor să își țină promisiunile, însă fac atât de multe încât le uită. Ei nu sunt rău intenționați, ba chiar vor să facă pe toată lumea fericită, însă din păcate, au atât de multe pe cap și încearcă să se împartă în toate direcțiile, iar rezultatul nu este unul dorit. Ei sunt aproape prea amabili, însă ar trebui să nu mai arunce cu promisiunile atât de ușor și să fie mai raționali, iar în momentul în care realizează că nu pot duce la bun sfârșit promisiunea, să evite în a-și mai da cuvântul.

Taur

Un Taur întotdeauna se ține de cuvânt, putem spune că este chiar punctul lui forte, însă el nu prea face promisiuni. El știe cât se greu este ca cineva să îi câștige încrederea și tocmai de aceea, el nu va promite nimic cuiva în care nu are încredere.

Gemeni

Adevărul este că ei își doresc să își țină promisiunile, dar nu le este prea ușor să o facă. Ei au un talent să creeze impresia că și-au ținut cuvântul, chiar dacă nu este adevărat. Nu prea te poți supăra pe ei atunci când greșesc pentru că sunt bine intenționați în general, însă câteodată sunt cam neatenți, dar de fiecare dată speră că își vor ține promisiunile.

Rac

Nativii din zodia Rac nu suportă gândul că cineva nu i-ar considera demni de încredere. În general, ei își țin promisiunile, nu le place să promită ceva de ce nu sunt siguri că pot îndeplini, pentru faptul că nu vor să rănească sentimentele nimănui.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Leu

Nativii din zodia Leu știu ce așteptări au oamenii de la ei, aceștia încercând să își țină promisiunile cu mândrie și onoare. Cel mai adesea, Leii sunt oameni politici, așa că încearcă să facă promisuni care nu ar fi atât de greu de îndeplinit. Aceștia tind să facă genul de promisiuni pe care le pot îndeplini, deoarece s-ar simți îngrozitor să dezamăgească oamenii.

Fecioară

Atunci când își dau nativii Fecioară cuvântul, vor face tot ce le stă în putință ca să nu dezamăgească. Ei nu vor accepta să facă ceva în care nu cred. Dacă cineva încearcă să îi convingă să facă ceva împotriva credințelor lor, nu vor accepta indiferent de consecințe.

Balanță

Cei din zodia Balanță știu cât de mult doresc aprecierea celorlalți și care este cel mai bun mod de a o câștiga, decât prin a face promisiuni tuturor? Câteodată reușesc, dar nu întotdeauna. De aceea, aceștia se vor simți îngrozitor atunci când nu își vor putea onora promisiunile și vor dezamăgi, însă ei chiar își doresc să își respecte cuvântul.

Scorpion

Își țin Scorpionii promisiunile? Da. Este ușor să îi convingi să facă o promisiune? Nu. Ei caută să își dea cuvântul doar pentru lucrurile în care cred și pentru care s-au interesat în avans că le pot îndeplini. Ei consideră că, făcând o promisiune pe care nu au de gând să o îndeplinească, este o formă de a minți și aceștia urăsc minciuna. Însă vor munci din greu pentru a își duce la bun sfârșit promisiunea și nimic nu îi poate opri după.

Săgetător

Nativii din Săgetător nu prea iau promisiunile în serios așa cum și-ar dori. Ei le fac, ei nu le îndeplinesc, dar nu este mare problemă, deoarece ei sunt atât de distractivi și optimiști, încât este foarte greu să ne supărăm pe ei atunci când nu își țin cuvântul.

Capricorn

Cuvântul Capricornilor valorează foarte mult, așa că nu ar face o promisiune decât dacă știu sigur că o pot îndeplini. Ei detestă atunci când oamenii nu își țin promisiunile și nu le-ar plăcea să li se întâmple asta chiar lor. Pe Capricorni cu siguranță te poți baza.

Vărsător

Ei își țin promisiunile, însă dacă o persoană care i-a rugat ceva face un lucru care care îi supără, atunci îi va da o lecție care în final o va face pe persoana în cauza să regrete faptul că a apelat la ajutorul lor. De asemenea, ei au nevoie de o listă cu argumente pentru a îi face să își dea cuvântul.

Pești

Peștii încearcă să își țină promisiunile, chiar și pentru oamenii care i-au trădat în trecut; pentru acei oameni pe care alții nu i-ar ajuta cu atâta blândețe și dăruire cum o fac nativii din zodia Pești. Cu toate că intențiile lor sunt bune, au momente în care sunt implicați în alte proiecte și uită, iar după aceea suferă din cauza aceasta și promit că data viitoare vor fi mai atenți atunci când fac o promisiune.

Citește și:
Semnele zodiacale norocoase pe plan amoros

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video