Punctele sensibile ale zodiacului – ce impresionează zodiile

Ce impresionează cu adevărat zodiile? Momentele petrecute cu cei dragi, succesele profesionale, o vacanță exotică?

Punctele sensibile ale zodiacului - ce impresionează zodiile

Citește mai departe și află care sunt punctele sensibile ale zodiilor.

BERBEC

Berbecii sunt impresionați de persoanele puternice atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Ei nu cred că există cineva care să îi poată egală în oricare dintre aceste aspecte, însă dacă întâlnesc o persoană atletică, ce nu dă ușor înapoi și poate să demonstreze că se află la același nivel intelectual, consideră că și-au găsit perechea. De asemenea, Berbecii adoră ca lumea să se mândrească cu ei.

TAUR

Taurii vor fi impresionați de comportamentul calm și răbdător, complet opus propriei personalități. Cum ei sunt ființe extrem de agitate, mereu dornice de acțiune și aventură, contrastul îi va uimi și îi va determina să te aprecieze încă de la bun început. Poți atrage ușor atenția unui nativ Taur printr-o ținută elegantă și un parfum delicat. Este, de asemenea, foarte probabil să reușești să impresionezi un Taur printr-o cină delicioasă gătită acasă.

GEMENI

Deși a fi un atotștiutor este enervant pentru cei mai mulți, persoanele născute în zodia Gemeni vor fi în general uimite de abilitățile intelectuale de excepție. Povestește-le despre cele mai presante probleme ale lumii, demonstrează-le că ai o memorie incredibilă sau dovedește că nu există informații care îți sunt străine și te vor adora. Cei mai mulți Gemeni sunt încântați de orice implică aventură, iar parcurile de distracții par special făcute pentru nativii acestei zodii.

RAC

Lasă-i să aibă grijă de tine și Racii vor iubi încrederea pe care le-o acorzi. Puțini sunt cei care realizează cât de mult dorește un Rac să dețină controlul emoțional. Dacă îi oferi șansa să te îngrijească și să îți fie un suport moral, le vei îndeplini cea mai arzătoare dorință și le vei câștiga inima. Fă-i să se simtă confortabil alături de tine și dovedește că ții la ei contactându-i în fiecare zi, întrucât Racii adoră contactul cu oamenii.

LEU

Pentru un Leu, complimentele sunt pe primul loc. Dacă vrei să impresionezi această zodie, asigură-te că ei știu cât de mult îi apreciezi și că îți exprimi în mod direct sentimentele. Pregătește-te să-i acorzi unui Leu toată atenția de care dispui pentru a-i face complet pe plac. Aceștia trebuie să fie tratați ca adevărați regi și regine pentru a se simți bine și se așteaptă ca tu să fii capabilă să faci orice pentru ei.

FECIOARĂ

Dacă știi să menții o conversație antrenantă, pe un subiect profund sau de impact, poți cuceri orice Fecioară. Emană un aer pozitiv și evită argumentele atunci când socializezi cu această zodie pentru a crea o legătură de durată. Este însă extrem de complicat să atingi punctul sensibil al acestei zodii, din cauza aerului foarte critic. Nu multe persoane reușesc să îi mulțumească.

BALANȚĂ

Nativii Balanță vor să fie înțeleși, însă cred că e imposibil să existe cineva care să fie capabil de acest lucru. Pentru a le demonstra contrariul, ascultă-le problemele și asigură-te constant că sunt împăcați din punct de vedere emoțional. Ei nu se așteaptă ca ție să îți pese de starea lor, însă, dacă ești consistentă și perseverentă, vei sparge zidurile înalte cu care se înconjoară. Arată-le că ții la ei și îi vei câștiga.

SCORPION

Scorpionii au o slăbiciune pentru persoanele misterioase și, de asemenea, sunt atrași de succes. Pentru ei, cineva capabil să ajungă în vârf și să câștige respectul celor din jur reprezintă un ideal, iar bogăția materială e un atu. Sunt interesați de aspectul fizic și-i găsesc atrăgători pe cei ce au grijă de propriul corp și știu să își pună în valoare calitățile. Ai grijă la vestimentație atunci când ieși cu astfel de persoane și îmbracă-te cu bun gust pentru a-i impresiona.

CONȚINUT VIDEO ELLE

SĂGETĂTOR

Iubitori de natură și animale, Săgetătorii pot fi surprinși în mod plăcut printr-o plimbare într-un loc liniștit precum o pădure. Punctul lor sensibil este reprezentat de dorința de singurătate, iar, dacă le vei demonstra că ești capabilă să le oferi spațiul de care au nevoie, vei deveni persoana care îi înțelege cel mai bine. În mod surprinzător, aceste zodii au o preferință pentru privitul sporturilor. O seară de uitat la un meci de fotbal este un mod minunat de a încheia ziua.

CAPRICORN

Disciplina reprezintă cea mai mare slăbiciune a unui Capricorn. O persoană organizată, care urmează orare fixe și adoră planurile, va încânta peste măsură această zodie. Un alt lucru ce impresionează Capricornii îl reprezintă actele romantice simple, dar neașteptate. O floare, un mic cadou sau un „te iubesc” sunt pline de efect. În secret, aceștia își doresc să fie văzuți drept speciali și vor aprecia eforturile tale.

VĂRSĂTOR

Pe Vărsători îi poți impresiona prin unicitatea ideilor pe care le expui. Ei nu sunt genul de persoane atrase de latura materială și vor înțelege rapid că ești o persoană interesantă dacă le vei împărtăși gânduri care le stârnesc imaginația. Lasă-i cu gură căscată demonstrându-le că deții cunoștințe vaste despre subiectele ce îi interesează sau arată că ești la fel de entuziastă atunci când vine vorba despre planuri de viitor .

PEȘTI

Încântați de subiecte mai puțin obișnuite, cu Peștii vei avea un enorm succes dacă vei începe să discuți despre lumea spirituală sau despre supranatural. Aceste persoane iubesc necunoscutul, drept pentru care orice fel de surpriză îi va mulțumi și activitățile lor favorite sunt cele în grup. De asemenea, Peștii găsesc muzica clasică extrem de plăcută și relaxantă, iar bilete la un concert de acest gen reprezintă cadoul perfect.

Citește și:
4 semne zodiacale care nu țin niciodată cont de opiniile altor oameni

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video