Ce te împiedică să te îndrăgostești cu adevărat, în funcție de zodia ta

Poate că nu ai stat să te gândești la asta sau ai considerat că nu ești pregătită de o nouă relație. Oare ești chiar tu cea care te împiedică să fii fericită?

Ce te împiedică să te îndrăgostești cu adevărat, în funcție de zodia ta

Deseori, tindem să ne gândim că încă nu suntem pregătite sau nu e momentul potrivit pentru o nouă relație. În realitate, s-ar putea să facem în mod inconștient niște lucruri, care ne împiedică să ne îndrăgostim din nou. Creierul tău ar putea să te oprească de la ceea ce vrea cu adevărat inima ta.

Dacă ai trecut printr-o despărțire dureroasă sau nu ai fost îndrăgostită niciodată, a te avânta în asta ar putea fi înfricoșător. Cu toții facem greșeli și e important să învățăm din ele, să rămânem cu învățături, pe care să le aplicăm mai apoi în relațiile viitoare.

Bazându-ne pe semnul zodiacal, putem însă să-ți spunem ce faci greșit, fără să-ți dai seama.

Berbec

Ești o femeie puternică ce trece ușor peste o despărțire. Problema este că renunți foarte ușor. Dacă o relație nu e extraordinară din prima, tinzi să nu acorzi a doua șansă. Astfel, la primul semn de incompatibilitate sau diferență, renunți la persoana respectivă.

Taur

Pentru că ești foarte încăpățânată, nu recunoști că ar putea fi și vina ta, atunci când lucrurile nu mai merg bine. Dacă nu e vina ta, atunci nu te implici nici în ajungerea la un compromis, pentru a rezolva situația.

Gemeni

Învață câte ceva din fiecare relație și aplică pe viitor. Nu e atât de ușor și distractiv, dar continuă să speri. Ține minte că lucrurile frumoase pot apărea atunci când nu te aștepți.

Rac

Ai multă mândrie de sine, care te împiedică uneori să te îndrăgostești. Dacă se ivește o discuție în contradictoriu sau faci o greșeală, mândria te împiedică să-ți ceri scuze sau să admiți că ai făcut o eroare. Nu vei fi sinceră cu emoțiile tale dacă o să consideri că te fac mai slabă emoțional.

Leu

Trebuie să îți amintești că o relație înseamnă să oferi exact aceeași cantitate de afecțiune și înțelegere pe care o primești. Nu trebuie să te aștepți ca partenerul tău să fie cel care contribuie întotdeauna cu 100 %.

Fecioară

Ești obișnuită să te descurci singură, să găsești soluții pentru fiecare problemă și să repari tot ce este de reparat. Îți place să fii independentă, te simți confortabil așa. Trebuie să recunoști că, dacă împărți aceste îndatoriri cu cineva, nu te va face dependent, ci va face lucrurile mai plăcute.

Balanță

Cântărești prea mult lucrurile și creezi scenarii care nu există în realitate. Îți e teamă că, dacă te vei implica într-o relație, vei face o greșeală și vei rata șansa să întâlnești bărbatul perfect. Urăști să iei decizii. Ar trebui să accepți toate șansele care ți se oferă și să vezi ce se întâmplă. Chiar dacă nu va fi jumătatea ta, măcar ai încercat.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Scorpion

Țineai foarte mult la fostul tău iubit și îți este destul de greu să treci peste. Pentru că încerci să compari pe oricine cu el, o să respingi o mulțime de persoane, printre care s-ar putea număra și jumătatea ta. Ai putea să folosești toată această energie, pentru a începe o relație nouă.

Săgetător

Ai tendința să te concentrezi pe cariera ta și să pui dragostea pe locul doi. Ți se pare că nu ai avea timp pentru amândouă, sau că faptul că ești îndrăgostită ți-ar încetini celelalte activități. Simți că asta te-ar limita și nu ai mai putea să ai parte de tot ce îți face plăcere. O să vezi că poți să-ți faci timp pentru toate, și o să te surprindă că nu trebuie să renunți la nimic pentru iubire.

Capricorn

Persoanele care te cunosc ar putea spune despre tine că ești o persoană pe care se pot baza întotdeauna. Ești în secret speriată de ideea de a fi îndrăgostită, pentru că ai impresia că îți vei pierde controlul asupra stării tale emoționale. În același timp, te imaginezi mai tot timpul la casa ta, cu mulți copii și un soț iubitor. Ai încredere că toate calitățile tale nu vor dispărea atunci când te îndrăgostești.

Vărsător

Îți este frică să te faci disponibilă, pentru a nu fi rănită, așa că vrei să fii în siguranță și îi tratezi pe posibilii parteneri doar ca pe niște prieteni. Nu este ușor să-ți asculți inima și să-i urmezi sfaturile, însă vei vedea că viața devine mai frumoasă cu iubire în ea.

Pești

Continui să te implici în relații cu persoanele nepotrivite și crezi că nu ar mai trebui să-ți asculți instinctele pentru că nu ți-au adus nimic bun până acum. Eșecul de orice fel este dureros, dar trebuie să te uiți la partea plină a paharului, să ai încredere și să rămâi pozitivă.

Citește și:
De ce nu te pricepi la relații, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video