Ce spun zodiile despre compatibilitatea cu partenerul tău

Fie că ești singură și îți cauți un partener, fie că ești într-o relație și foarte fericită, nu strică niciodată să afli noi informații despre lucrurile care îi atrag pe oameni.

Ce spun zodiile despre compatibilitatea cu partenerul tău

Poate zodia persoanei cu care vrei să fii nu este neapărat compatibilă cu zodia ta. Însă parte din compatibilitate este și tendința naturală de a face lucrurile care pe cealaltă persoană o atrag. Dacă știi semnul zodiacal al unei persoane, este ușor să îți dai seama ce îi place. Făcând un efort ca să îl seduci bazându-te pe cele mai ascunse dorințe ale lui, veți deveni repede mult mai compatibili, chiar dacă stelele spun altceva.

Așa că, citește în continuare pentru a afla lucrurile atrăgătoare și plăcute pentru fiecare zodie!

Berbecilor le place încrederea în sine

Când vrei să seduci un Berbec, asigură-te că îți scoți la iveală toată îndrăzneala interioară și toată încrederea în tine de care dispui. Ai grijă, totuși, să nu treci în extrema aroganței! Nu-ți fie frică să faci tu primul pas, însă după ce lucrurile sunt puse în mișcare, asigură-te că îl lași și pe el să preia conducerea din când în când. Nu trebuie să fii cea mai atractivă persoană din cameră, însă un Berbec apreciază efortul pe care îl faci pentru a arăta cât mai bine. Fii jucăușă și testează limitele!

Taurilor le place senzualitatea

Dacă vei fermeca cele 5 simțuri ale unui Taur, îi vei rămâne în minte cât e ziua de lungă. Primul lucru pe care îl va observa este parfumul tău. Îl poți seduce apoi cu o masă delicioasă și nu uita desertul! Este foarte important să îi oferi unui Taur spațiul de care are nevoie, din când în când.

Gemenilor le place romantismul

Nu te teme să faci primul pas cu un nativ Gemeni. Au tendința să fie vorbăreți, așa că o simplă conversație poate duce departe. Le place să se distreze, așa că nu este o idee rea să îi scoți în oraș. Asigură-te că ești întotdeauna romantică – ține-i de mână și spune-le de ce îți place de ei. Fii răbdătoare. Un nativ Gemeni s-ar putea să se răzgândească cu timpul, chiar dacă nu te place prea mult la început.

Racilor le place loialitatea

Fiind cel mai loial și cel care oferă multă afecțiune, Racului îi place să o ia încet, pentru că, odată ce intră într-o relație, este foarte greu pentru el să se despartă. Ar putea fi greu să îl cucerești, însă o dată ce o vei face, va știi că tu ești aleasa. Fă efortul de a ajunge să îl cunoști foarte bine și să arăți că te interesează cu adevărat viața sa pentru că asta vă va întări relația. Chiar dacă le place să o ia încet, nu te teme să faci pasul pentru primul sărut atunci când momentul este oportun.

Leilor le place atenția

Fă dintr-un Leu centrul atenției tale și este al tău. Este imposibil să îl complimentezi prea mult pe un Leu. I-ar plăcea să fii jucăușă și misterioasă și va vrea să te cucerească dacă îi oferi spațiu, însă nu uita că și lui îi place să fie cucerit. Leilor le plac întâlnirile la restaurante elegante și, dacă îi coplesesti cu complimente în timpul cinei, vor vrea să fie cu tine.

Fecioarelor le place inteligența

Chiar dacă hainele și modul de a te îmbrăca sunt importante pentru o Fecioară, nu exagera cu ceea ce porți. Inteligența este cel mai important lucru, așa că încearcă să ai o conversație intelectuală cu el. Fecioarele sunt subtile în a arăta că le place de cineva, așa că cea mai mică atingere jucăușă îți arată că se simt confortabil în prezența ta. Ar aprecia o prima întâlnire relaxată pentru că prioritatea lor este să vadă cum gândești.

Balanțelor le place eleganța

Să seduci o Balanță nu este ușor, însă merită efortul. Balanțele apreciază să iasă în oraș, în locuri elegante, îmbrăcate corespunzător. Asigură-te că ești extra politicoasă la întâlnire. Poți flirta un pic, însă începe o conversație bună și lasă-l și pe el să își exprime opinia. Dacă nu ești de acord, fii delicată și ia și opinia sa în considerare.

Scorpionilor le place pasiunea

Scorpionii ar trebui să poarte semne cu „seduce pe riscul tău!'. Niciodată să nu minți un Scorpion pentru că sunt greu de păcălit și nu le place să fie luați în derâdere. Sunt foarte atrași de oameni autentici care sunt sinceri și pasionați. Dacă ești de părere că ești pregătită pentru intensitatea unui Scorpion, începe o conversație despre ceva de care îți pasă mult și vor fi instant atrași de emoția ta puternică.

Săgetătorilor le place seriozitatea

Nu spunem că ar trebui să îl ceri imediat în căsătorie, însă Săgetătorul caută o relație serioasă. Deși sunt foarte independenți, este foarte important pentru Săgetători să iei o decizie și să fii hotărâtă în privința ei. Săgetătorii apreciază întâlnirile sentimentale și activitățile în doi, cum ar fi bowling-ul sau plimbările cu rolele, pentru că au tendința să fie buni la activități fizice. Le place mâncarea exotică și aventurile, și adoră să asculte, așa că nu te teme să vorbești mult cu ei.

Capricornilor le place ambiția

Deși Capricornii sunt aiuriți și joviali pe dinăuntru, ar putea părea foarte serioși până când le câștigi respectul și îi faci să se deschidă. Capricornii sunt atrași de parteneri puternici și de succes, așa că vorbește-le despre ambițiile și despre planurile tale de viitor pentru a le stârni interesul. Chiar dacă par plictisiți și calmi pe dinafară, le place să audă despre planurile tale mărețe.

Vărsătorilor le place spontaneitatea

Distrează-te când seduci un Vărsător. Sunt cunoscuți pentru impredictibilitatea și spontaneitatea lor. Gândurile sunt mai importante decât înfățișarea pentru ei și le plac intelectualii care pot menține o conversație. A seduce un Vărsător cu modul tău de gândire și prin cuvintele tale este cea mai importantă parte. Doar asigură-te că nu aveți discuția despre o relație serioasă prea devreme – îl va face să se simtă inconfortabil.

Peștilor le place intimitatea

Să seduci Peștii este o provocare mai mare decât cu toate celelalte semne ale zodiacului. Nu te poți aștepta la dragoste la prima vedere sau la o aventură de-o noapte cu Peștii, așa că trimite-le un cadou sentimental ca o scrisoare de mână sau un poem pentru a le face inima să bată cu rapiditate. Le place să meargă la întâlniri romantice și creative, cum ar fi un picnic. Afecțiunea lor nu poate fi cumpărată cu bani sau cu complimente, așa că adaugă o nuanță personală oricărui lucru pe care îl faceți împreună.

Citește și:
5 zodii independente, care nu ascultă niciodată de părerile celor din jur

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie