De ce nu te pricepi la relații, în funcție de zodia ta

Unii oameni par a se descurca de minune într-o relație, însă tu pare că mereu faci ceva greșit. Află de ce nu te pricepi la relații, în funcție de zodie.

De ce nu te pricepi la relații, în funcție de zodia ta

De multe ori ți se întâmplă să ai o relație, însă să îți pară că este foarte greu să o întreții. Chiar dacă ai avut nenumărate relații, încă ți se pare greu să le faci să meargă și să nu poți rezolva o problemă minoră. Desigur, știi că o comunicare eficientă și încrederea sunt puncte cheie, dar cu cât timpul trece, cu atât realizezi că este dificil și nu ai resurse pentru a o întreține.

Nu te speria, unii oameni nu sunt făcuți pentru o relație, dar de cele mai multe ori, aceasta este din cauza zodiei tale. Iată care sunt problemele fiecărei zodii și cum poți acționa ca să le îmbunătățești.

Berbec

Ești impulsivă și ai obiceiul de a arunca cuvinte partenerului tău, fără a gândi o situație. Chiar dacă intențiile tale sunt bune, uneori ceea ce zici poate fi interpretat greșit. Nu ai răbdare într-o relație și dorești să ți se ofere ce ți se cuvine. Relațiile nu sunt chiar atât de ușoare, iar dacă reușești să temperezi aceste lucruri, atunci vei deveni un partener mai bun.

Taur

Știm că nu îți pui încrederea în oricine și durează foarte mult până ești pregătită să te deschizi partenerului. Dar, pune-te în locul celui de lângă tine. Tot ce vede și simte este o stană de piatră care nu-i oferă multe. Tocmai pentru că ești încăpățânată, partenerul va fi tentat să renunțe la a mai încerca. De aceea, ar fi bine să privești și în jurul tău și să iei în seamă sentimentele lui.

Gemeni

Femeia Gemeni are o mare teamă de angajament, iar din această cauză, îți vei sabota singură relația. Subconștientul tău lucrează înspre a te detașa din relație, deoarece nu îți poți imagina un viitor pentru aceasta. Este timpul să te gândești dacă îți dorești această relație, pentru că noi suntem siguri că ți-o dorești, și să acționezi pentru a demonstra asta partenerului.

Rac

Îți dorești cu disperare să faci parte dintr-o relație, iar atunci când găsești pe cineva, ai tendința de a consuma relația foarte repede. Ai nevoie de atenție și vrei ca partenerul tău să se concentreze doar asupra ta. Nu te mai grăbi în relații, ia totul treptat, iar dacă vei fi rănită, atunci ai încredere în tine că poți să-ți revii și să te pui, iar, pe picioare.

Leu

O altă zodie care simte nevoia de atenție constantă este cea a leului. Femeia Leu își dorește câte un compliment în fiecare oră, iar din cauza standardelor tale prea înalte, partenerul va considera relația ca fiind obositoare. Încearcă să faci și tu gesturi și să oferi complimente, iar lucrurile vor căpăta o balanță.

Fecioară

Femeia Fecioară are obiceiul de a-i critica dur pe cei din jur, dar și pe ea. Din acest motiv, ea își va dori mereu ca relația să fie perfectă, iar orice lucru care nu merge conform acestei idei este greșit. Partenerul tău se va simți intimidat și neapreciat, iar relația voastră se va stinge încet, încet. Îți recomandăm să înveți că greșelile sunt firești și că nimeni nu e perfect.

Balanță

Pe hârtie, Balanțele sunt extraordinare într-o relație și știu să se descurce în toate situațiile. Însă, din dorința de a avea o relație bună, femeia Balanță își va reprima sentimentele. Din nou, totul va fi ok, până când tu vei refula, iar toate lucrurile care te-au deranjat, chiar și acum un an, vor fi menționate. Este, probabil, mai bine să spui ce te deranjează, când te deranjează.

Scorpion

Îți este mare frică să nu fii rănită, și de aceea, rănești tu pe celălalt înainte. Cu o mare pasiune pentru răzbunare, femeia Scorpion va încerca să evite momentul în care ar putea fi rănită. Îți recomandăm să privești și aspectele pozitive ale relației, să apreciezi legătura strânsă dintre voi, atât pe plan emoțional cât și sexual.

Săgetător

Singura problemă pe care o are femeia Săgetător este nesiguranța în momentele de cumpănă ale relației. Ești o persoană extrem de independentă și îți este greu să te obișnuiești cu ideea de relație. Astfel, când situația devine mai complicată, tu te închizi în tine și te retragi. Uneori, este bine să încerci să lucrezi la relație, pentru că legătura devine mai strânsă.

Capricorn

Spre deosebire de problemele emoționale pe care le au celelalte zodii, la tine banii reprezintă o sursă de situații neplăcute. Femeii Capricorn ii place să aibă bani, însă are tendința de a fi chiar zgârcită. Nu-ți îngreuna relația cu astfel de probleme și încearcă să folosești acești bani pentru excursii și vacanțe împreună.

Vărsător

Misterioasă de fel, femeia Vărsător este reținută în a-și exprima sentimentele, iar acest lucru creează dificultate pentru partenerul tău. Îți cunoști calitățile și puterea de a iubi pe cineva, însă merită să încerci să te deschizi lui. Chiar dacă relația nu va rezista, ai făcut un pas înainte și ți-ai învins una din temeri.

Pești

Îți place ideea de o relație, dar nu ai niciodată răbdarea să cunoști pe cineva și să vezi dacă e persoana potrivită pentru tine. Ai tendința de a face alegeri greșite, când vine vorba de o relație, iar de multe ori, trăiești o proprie fantezie. Ar trebui să apreciezi o persoană pentru defectele și calitățile ei și aspectele reale ale unei relații.

Citește și:
Comportamentul zodiilor în momentele de tristețe

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie