Ce te enervează cel mai mult la iubitul tău, în funcție de zodie

Este imposibil să îți placă absolut totul la persoana cu care te întâlnești, așadar iată ce te enervează cel mai mult la iubitul tău, în funcție de zodie.

Ce te enervează cel mai mult la iubitul tău, în funcție de zodie

Să te întâlnești cu o persoană nouă poate fi destul de amuzant, dar și dificil. Există o mulțime de situații în care nu știi cum ar trebui să reacționezi, momente stânjenitoare și multe altele. Desigur, pe măsură ce vă cunoașteți mai bine, acestea dispar și relația este aproape perfectă. Spunem aproape perfectă pentru că sigur va fi exista ceva care te va deranja. Descoperă ce te enervează cel mai mult la iubitul tău, în funcție de zodie.

Berbec

Te enervează când oamenii nu depun suficientă energie când vine vorba de întâlniri și relații. Asta poate indica pentru tine că iubitul tău doar te place și nu este interesat de o relație serioasă. Cel mai mult îți displace când doar tu organizezi o întâlnire. Ești conștientă că nu trebuie să depui doar tu efort, în final, dacă o persoană își dorește să fie lângă tine, va face orice.

Taur

Când vine vorba de dragoste și iubitul tău, tu vrei să știi exact în ce punct al relației te afli. Vă întâlniți de câteva luni și, deși ți se pare normal să o luați ușor, ai vrea să fie mai clar care este statutul vostru. Este o relație serioasă? Dacă da, de ce nu te-a prezentat încă apropiaților? Astfel de întrebări nu te lasă să te bucuri de momentele petrecute cu el și, dacă îți este teamă că l-ai putea speria cu o discuție serioasă, este mai bine să fii singură decât alături de un iubit care nu este sigur că vrea să fie cu tine.

Gemeni

Pe tine te enervează cel mai mult să primești mesaje care pot fi interpretate. Îți spune că ar vrea să aveți un viitor împreună, însă nu te invită la cină alături de prietenii sau familia lui. Dacă există mereu o diferență între ceea ce spune și felul în care acționează, este normal să te enervezi. Practic, dacă nu se implică în relație, înseamnă că nu este complet sincer cu tine și cu ceea ce își dorește de la o relație.

Rac

Nativii Rac sunt enervați de situațiile incerte și, mai ales, de despărțirile ciudate. Nu îți dorești ca iubitul tău să dispară treptat din viața ta, ci ai vrea să știi foarte clar dacă este momentul să mergeți pe drumuri separate. Toată lumea știe că este mult mai greu să treci peste o despărțire când cealaltă persoană pur și simplu a dispărut, fără să discute acest lucru.

Leu

În cazul Leilor, lucrurile sunt mai complicate. Dacă nu sunteți încă într-o relație sau pur și simplu nu ați oficializat acest lucru și preferați doar să vă distrați și să petreceți unele seri împreună, acest lucru te afectează. Tu îți dorești mai mult să fii singura persoană din viața lui. Dacă el nu poate vedea cât de bine v-ați înțelege într-o relație sau pur și simplu preferă această situație, este mai bine să găsești pe altcineva.

Fecioară

Ce te deranjează în general la prima întâlnire este că posibilul iubit are impresia că te cunoaște foarte bine, uitându-se doar pe profilul tău de Facebook. În mod evident, acest lucru este greșit, iar atunci când cineva se comportă ca și cum știe totul despre tine, te enervezi cu ușurință. Ți-ai dori ca acesta să nu te judece atât de ușor după o simplă fotografie de profil.

Balanță

Detești oamenii care afirmă că își doresc iubire, însă în momentul în care lucrurile devin mai serioase și încerci să afli mai multe despre ei, dispar pur și simplu din viața ta. Îndată ce îi întrebi despre o experiență personală sau pur și simplu despre planurile de viitor, aceștia se închid și preferă să nu vorbească despre subiectele care i-ar putea face vulnerabili.

Scorpion

Te enervezi cu ușurință când îți dai seama că cineva te minte, mai ales când vine vorba de întâlniri și relații. Nu suporți să descoperi că tipul care pretindea că este singur are de fapt o iubită de câțiva ani. Ai prefera ca aceștia să fie sinceri și să decizi singură dacă vrei să te implici într-o relație cu o persoană care nu este de fapt disponibilă complet.

Săgetător

Pentru un Săgetător cele mai enervante lucruri sunt reacțiile în social media. Cum ar trebui să interpretezi acel comentariu amuzant? Acest lucru este deranjant mai ales la primele întâlniri, când încă nu ești sigură că îl cunoști atât de bine, încât să înțelegi posibile subtilități din mesaje.

Capricorn

Capricornii sunt persoane destul de sincere, așadar ție ți se pare normal să vorbești deschis și direct despre sentimentele tale. Te enervează cumplit când oamenii se sperie de acest lucru, mai ales că nu îți place să te joci când vine vorba de relații. Pentru tine, cel mai bine este ca fiecare să spună direct ceea ce gândește.

Vărsător

Nici Vărsătorilor nu le plac jocurile de la începutul unei relații. În viziunea ta, răspunsul la un mesaj ar trebui să fie simplu, fără înțelesuri ascunse în tot felul de emoji-uri. În plus, niciodată nu ai înțeles de ce ar trebui să aștepți înainte să îi răspunzi cuiva, mai ales că ești aproape tot timpul cu telefonul în mână.

Pești

Peștii sunt persoane iubitoare, care își doresc să împartă și să primească afecțiune. Ți-ai dori ca iubitul tău să te înțeleagă și să nu se sperie dacă vrei să îl cunoști mai bine sau dacă îl surprinzi cu mici cadouri din când în când. Ție îți place să îi ajuți mereu pe cei din jurul tău, așadar el nu ar trebui să fie uimit dacă faci o mulțime de gesturi drăguțe.

Citește și:
Cele mai sarcastice zodii dintre toate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie