Cum îți exprimi afecțiunea, în funcție de zodie

Modul în care ne arătăm afecțiunea și ne exprimăm sentimentele diferă pentru fiecare dintre noi.

Cum îți exprimi afecțiunea, în funcție de zodie

Dacă Taurul va vrea să te lingușească toată ziua, este posibil ca Săgetătorii să îți pregătească o vacanță surpriză. Află cum ne exprimăm afecțiunea, în funcție de zodie!

Berbec

Berbecii adoră să își exprime sentimentele în modul fizic. Te vor sufoca cu îmbrățișări, săruturi și alte gesturi copilărești și cu siguranță te vei simți răsfățată în brațele unui Berbec. Vorba „cine se tachinează, se iubește” este perfectă pentru Berbeci, care iscă certuri doar de dragul împăcării.

Taur

Modul în care Taurii aleg să își exprime sentimentele este prin intermediul cadourilor. Nu vorbim de cadouri scumpe și extravagante, ci mai degrabă de mici daruri de efect. De asemenea, Taurii îți oferă foarte multă atenție, semn că sentimentele sunt reale.

Gemeni

Gemenii adoră să socializeze și sunt persoane cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Vor încerca să te amuze permanent și vor împărtăși cu tine și cele mai îndrăznețe idei. De asemenea, gemenii adoră să stabilească și o conexiune fizică, așa că te vor mângâia și îmbrățișa permanent.

Rac

Nativii din zodia Rac țin foarte mult la bunăstarea partenerului și se vor asigura în permanență că nu îți lipsesc lucrurile care îți plac. Te vor complimenta permanent și vor fi atenți la tot ceea ce le povestești.

Leu

Cea mai mare dovadă de afecțiune a unui Leu este să își facă timp pentru tine. Nativii din zodia Leu au un program extrem de încărcat, fiind persoane active, pline de viață și mai mereu ocupate. De asemenea, Leii vor face complimente, uneori exagerate pentru a-și arăta sentimentele față de tine.

Fecioară

Dacă ai un partener Fecioară, vei avea un prieten de nădejde. Fecioarele preferă să își arate sentimentele ajutându-te de fiecare dată când ai nevoie, fie că e vorba de curățenia în casă sau de lucruri mult mai importante.

Balanță

Balanțele sunt persoane extrem de drăguțe și politicoase, însă atunci când au sentimente față de o persoană pot deveni sufocante. Balanțele te vor îmbrățișa, alinta și îngriji până vei simți nevoia de spațiu.

Scorpion

Scorpionii își vor dovedi sentimentele oferindu-ți toată încrederea lor. Nativii din Scorpion îți vor împărtăși cele mai ascunse și intime secrete, dovedindu-ți în acest fel că are sentimente profunde față de tine.

Săgetător

Dacă te invită în vacanță, Săgetătorii cu siguranță au sentimente puternice față de tine. Te va suna zilnic și îți va propune o mulțime de activități care de care mai interactive. Săgetătorii îți vor oferi tot timpul lor liber, toată atenția și energia.

Capricorn

Comportamentul Capricornilor când se îndrăgostesc este unul strategic și îndelung gândit. Vor fi atenți la toate detaliile legate de persoana ta și vor încerca să îți facă pe plac de fiecare dată când vă întâlniți.

Vărsător

Nu vei simți lipsa de afecțiune alături de un Vărsător nicio clipă: mesaje, cadouri și îmbrățișări constante, însoțite de o doză de excentricitate, care va menține relația vie mai mult timp.

Pești

Peștii sunt persoane creative, iar atunci când se îndrăgostesc adoră să facă ceva pentru partenerul lor, fie că e vorba de o pictură, un cadou sau o prăjitură, le place să creeze. Prin gesturi mici, dar de efect, Peștii îți vor demonstra că au sentimente profunde față de tine.

Citește și:
4 dintre cele mai impulsive zodii, care iau decizii pe care le pot regreta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie