Sofia Richie s-a logodit cu iubitul ei, Elliot Grainge, după 1 an de relație: „Pentru totdeauna”

Sofia Richie și Elliot Grainge s-au logodit după 1 an de relație. Fiica lui Lionel Richie a fost cerută în căsătorie în vacanța din Hawaii.

Sofia Richie s-a logodit cu iubitul ei, Elliot Grainge, după 1 an de relație: „Pentru totdeauna”

Sofia Richie și Elliot Grainge s-au logodit, a anunțat modelul prin intermediul contului personal de Instagram. Aceasta a postat o serie de fotografii emoționante alături de partenerul ei de la momentul cererii în căsătorie. Copleșită de fericire, fiica lui Lionel Richie a spus „DA” din toată inima.

Sofia Richie a fost cerută în căsătorie de Elliot Grainge

În fotografii, Sofia Richie și Elliot Grainge erau înconjurați de flori albe și lumânări care au fost furnizate de Uhi Uhi Uhi Flower House de pe insula Kona. În a doua fotografie a fost în prim-plan sărutul lor, cu accent pediamantulstrălucitor pe care el i l-a dăruit.

„Pentru totdeauna nu este destul”, a spus viitoarea mireasă în dreptul fotografiilor cu Grainge în genunchi la Four Seasons Hualalai.

Prietenii și familia lui Richie, în vârstă de 23 de ani, și Grainge, în vârstă de 28 de ani, au umplut rapid comentariile cu felicitările lor. Aceștia au fost surprinși de marea veste, însă s-au bucurat enorm și le-au transmis cuplului gândurile lor bune.

„Omgggg felicitări babe!!!! 🤍”, a scris Lori Harvey. „Ce!!!!!! Wow!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a reacționat Simon Huck. Proaspăta căsătorităNicola Peltza adăugat, de asemenea, o serie de emoticoane cu inimioare roșii.

Cei doi s-au logodit după 1 an de relație

Sora lui Richie,Nicole, a împărtășit o fotografie cu ea și Sofia pozând împreună pe Instagram Story și a glumit: „Abia aștept să găsesc modalități de a face asta (n.r. logodna) despre mine”. Page Six a relatat în aprilie 2021 că fiica legendarului muzician Lionel Richie se întâlnea cu directorul muzical. Grainge este fiul președintelui și directorului executiv al Universal Music Group, Lucian Grainge.

sursa foto: Instagram

„Sunt prieteni de ani de zile, iar Elliot este, de asemenea, apropiat de fratele Sofiei, Miles. Este foarte frumos pentru Sofia să se întâlnească cu cineva pe care familia ei îl aprobă și îl place. Sofia și Elliot sunt fericiți împreună și se distrează.”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

La câteva zile după aceste declarații, Sofia Richie și Elliot Grainge au devenit un cuplu oficial pe rețelele de socializare. Relația a venit după scurta idilă a lui Richie cu Matthew Morton, fiul celebrului restaurator Peter Morton, și după o relație de aproape trei ani cu Scott Disick, în vârstă de 38 de ani.

Citește și:
Lora și Ionuț Ghenu au amânat din nou nunta. Motivul pentru care au luat această decizie: „Tot timpul intervine câte ceva'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people