Lora și Ionuț Ghenu au amânat din nou nunta. Motivul pentru care au luat această decizie: „Tot timpul intervine câte ceva”

Lora și Ionuț Ghenu au amânat pentru a doua oară nunta. Artista a spus motivele pentru care a luat această decizie.

Lora și Ionuț Ghenu au amânat din nou nunta. Motivul pentru care au luat această decizie: „Tot timpul intervine câte ceva”

Lora și Ionuț Ghenu și-au încântat fanii când au anunțat că urmează să își unească destinele. Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, însă planurile de nuntă par să stea în repaus. Cei doi și-au amânat, din nou, nunta, cântăreața susținând că au avut motive întemeiate.

Motivul pentru care Lora și Ionuț Ghenu au amânat nunta

Fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea” a declarat că momentan nu își fac griji cu planurile de nuntă deoarece nu au stabilit o dată exactă. Cum ultimele evenimente au dat peste cap întreaga lume, Lora și Ionuș Ghenu au decis să mai amâne nunta pentru o perioadă când lucrurile se vor așeza mai bine.

„Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vreau să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a declarat Lora, pentru Click!

Din păcate, pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile multor cupluri, care și-au amânat evenimentele pentru anii următori. Totuși, când situația epidemiologică a început să se îmbunătățească, iar restricțiile au fost ridicate, Lora și Ionuț au sperat că poate acesta va fi anul când vor ajunge împreună la altar. Pe de altă parte, războiul din Ucraina și situația de criză i-au determinat să amâne petrecerea până când se vor liniști lucrurile.

În urmă cu câteva săptămâni, Lora și Ionuț Ghenu făceau marele anunț în direct, în podcastul lui Horia Brenciu. După 7 ani de relație, cei doi se pregăteau să facă nunta, evenimentul fiind foarte așteptat atât de ei, cât și de apropiații lor. Cu toate că planurile au fost amânate a doua oară, cei doi se iubesc mai mult ca niciodată și sunt foarte fericiți împreună.

„Se va întâmpla cu siguranţă (n.r. nunta), însă nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, declara recent Lora, conform okmagazine.ro.

Citește și:
Anca Serea, detalii inedite despre relația cu Adrian Sînă. Cum se înțeleg cei doi, după 11 ani de când sunt împreună

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people