Anca Serea, detalii inedite despre relația cu Adrian Sînă. Cum se înțeleg cei doi, după 11 ani de când sunt împreună

Anca Serea a dezvăluit care este secretul relației fericite pe care o are cu Adrian Sînă, după 11 ani de când formează un cuplu.

Anca Serea, detalii inedite despre relația cu Adrian Sînă. Cum se înțeleg cei doi, după 11 ani de când sunt împreună

Anca Serea și Adrian Sînă formează de mulți ani un cuplu și se iubesc la fel ca în prima zi.Cuplulsurprinde de fiecare dată cu apariții memorabile, iar imaginile postate adesea pe rețelele de socializare sunt dovada că au o relație solidă. Cu toate acestea, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Prima TV a mărturisit că nu tot timpul sunt pe aceeași lungime de undă, ambii având păreri diferite.

Deși au circulat zvonuri la un moment dat despre un eventual divorț, cei doi au arătat că nu se pune problema de o separare și că formează cea mai buna echipă. Însă,Anca Sereanu a negat că mai există și discuții în cuplu.

Anca Serea, secretul unei relații fericite cu Adrian Sînă

După 11 ani de relație, Anca Serea a dezvăluit care este secretul ei și al partenerului său de viață. Vedeta a mărturisit că, pentru ea, este foarte important să vină ambii cu ceva nou pentru a nu face loc monotoniei. Anca Serea a susținut căAdrian Sînăeste un partener cu care nu s-ar putea plictisi niciodată și găsesc mereu lucruri de făcut împreună.

„Regula principală e să nu se culce pe-o ureche nici femeia, nici bărbatul. Altfel ne plafonăm, ne plictisim… Pentru mine e foarte important să mă țină în priză și să știe ce să facă. E un partener cu care nu mă plictisesc niciodată. Găsim tot timpul să facem ceva împreună, sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori.”, a spus Anca Serea pentru impact.ro.

Pe de altă parte, Anca Serea a recunoscut că ea și artistul au opinii diferite și se regăsesc de multe ori în situații în care se contrazic. Dincolo de deciziile legate de familie, cei doi par să nu împărtășească aceleași gânduri, motiv pentru care uneori lucrurile devin dificile.

„Noi suntem foarte diferiți, suntem structurați diferit și ne completăm foarte bine, ăsta cred că e un secret. În rest nu gândim la fel sub nicio formă. Numitorul comun sunt familia și copiii, dar nu e simplu deloc. Încă mai există atracție, avem 11 ani împreună, suntem foarte bine. Avem perioade și perioade, dar în general suntem ok. Ne-am maturizat, avem și o vârstă, el face 45. Una e la 25-30, alta e acum”, a adăugat Anca Serea pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Raluca Bădulescu, despre reproșurile care i se aduc după ce a slăbit foarte mult: „Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Antena 1
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people