Anca Serea i-a transmis un mesaj special fiului ei cel mare, David, cu ocazia zilei lui de naștere: „Au trecut anii”

Anca Serea i-a transmis fiului ei cel mare, David, un mesaj emoționant.

Anca Serea i-a transmis un mesaj special fiului ei cel mare, David, cu ocazia zilei lui de naștere: „Au trecut anii”

Pe 26 martie, fiul cel mare al Ancăi Serea împlinește 20 de ani. David este băiatul pe care vedeta îl are din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010.

Cu ocazia zilei sale de naștere, David va primi și un cadou. Anca Serea și Adi Sînă se află în prezent într-o vacanță la Viena, unde din păcate tânărul nu i-a putut însoți. Cu toate acestea, vedeta s-a gândit să îi facă o surpriză fiului ei și i-a pregătit un cadou special, gata de livrare.

„David, te iubim! La mulți ani! Dacă nu ai reușit să vii cu noi la Viena, cadoul tău pleacă spre tine. Te iubim!”, a spus Anca Serea într-un story pe Instagram.

sursa foto: Instagram

De asemenea, Anca Serea a mai postat un mesaj pe rețelele de socializare cu ocazia aniversării fiului său. Vedeta a mărturisit că nu îi vine să creadă cât de repede au trecut anii, fiul său fiind acum un adult în toată regula.

„La mulți ani, David! Nu-mi vine să cred că au trecut 20 de ani. Nu mă simt ca fiind mamă de băiat de 20 de ani. Nu știu cum și când au trecut anii. Te iubim!”, a transmis Anca Serea pentru fiul ei cel mare.

În urmă cu aproximativ o lună, Anca Serea a dezvăluit pe rețelele de socializare că a realizat cât de mare s-a făcut fiul ei atunci când a plecat la studii în Olanda. Vedeta TV a împărtășit vestea cu fanii de pe rețelele de socializare și s-a lăsat copleșită de emoții la gândul că băiatul ei este departe de casă.

„Din păcate a venit momentul în care David a trebuit să plece de acasă și ne-am obișnuit cu el vreo lună. E greu și o să am nevoie de câteva zile de recuperare, dar știu că el pleacă acolo unde îi este mai bine și unde își va continua studiile, așa că sper să fie bine”, dezvăluia Anca Serea pe rețelele de socializare.

Citește și:
Magda Pălimariu pleacă din România! Unde se mută prezentatoarea Pro TV

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people