Magda Pălimariu pleacă din România! Unde se mută prezentatoarea Pro TV

Magda Pălimariu a anunțat că se mută în Norvegia cu soțul ei.

Magda Pălimariu pleacă din România! Unde se mută prezentatoarea Pro TV

Magda Pălimariu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Una dintre vedetele care prezentau rubrica meteo de la Pro TV, Magda a încântat de fiecare dată cu prezența ei pe micile ecrane. Ba mai mult, aceasta are și o comunitate strânsă pe rețelele de socializare și îi ține pe fani la curent cu tot ce se întâmplă.

Magda Pălimariu și soțul ei pleacă din România

Din păcate, internauții au avut parte de un anunț neașteptat din partea vedetei. Magda Pălimariu a mărturisit pe pagina sa de Facebook că urmează să se mute din România. Șatena și soțul ei vor pleca în Norvegia, țara natală a partenerului ei de viață.

Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi! Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri. Vă îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!„, a scris Magda Pălimariu, pe Facebook.

Cu toate că nu va mai fi prezentă pe micile ecrane, prezentând vremea la ProTv, Magda Pălimariu le-a promis fanilor că va rămâne la fel de activă pe rețelele de socializare. În același timp, vedeta este nerăbdătoare să facă această schimbare în viața ei și să îmbrățișeze tranziția la noul climat.

Magda Pălimariu a decis să își urmeze soțul în țara sa natală. Ionuţ Eriksen este președintele Camerei de Comerț Româno-Norvegiene și directorul unei rețele de clinici și laboratoare stomatologice în Norvegia și Ungaria.

Iulia Pârlea îi va lua locul

Anunțul plecării vedetei de televiziune nu i-a luat prin surprindere pe cei de la ProTv. În locul Magdei Pălimariu a fost adusă Iulia Pârlea. Cu o experiență de peste 20 de ani în televiziune și radio, Iulia va fi prezentă la rubrica meteo și va aduce ultimele noutăți celor de acasă.

Sunt emoționată, dar nu pentru că mă aflu în fața camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia PRO TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesioniști care m-au primit cu multă căldură și cărora vreau să le mulțumesc! Sunt sigură că vom face echipă bună împreună, iar pentru mine, faptul că mă aflu aici, este o împlinire profesională și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul PRO„, a declarat Iulia Pârlea.

Citește și:
Costin Craioveanu, primele declarații după ce Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, a depus actele de divorț

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people