Oana Cuzino nu va mai avea emisiune la ProTV. Primele declarații

Fanii Oanei Cuzino și ai emisiunii pe care aceasta o prezenta la PRO TV au primit azi o veste proastă.

Oana Cuzino nu va mai avea emisiune la ProTV. Primele declarații

Emisiunea Ce se întâmplă, doctore? difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV matinale și duminica, de la 10:00, nu va mai face parte din grila de programe PRO TV, începând din această toamnă, se arată în comunicatul oficial trimis de reprezentanții postului de televiziune.

De-a lungul timpului, emisiunea a adus în fața oamenilor subiecte interesante despre educația medicală, cu explicații din partea specialiștilor, care au avut ca scop prevenția și îndemnarea oamenilor pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

„Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, au mai declarat reprezentanții PRO TV.

Și Oana Cuzino a confirmat știrea printr-o postare pe contul ei de Facebook, făcând și primele declarații cu privire la anularea emisiunii pe care a prezentat-o timp de 18 ani.

„Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!

Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele”.

Ea a dezvăluit și care este proiectul asupra căruia se va concentra de acum înainte, mai exact un site cu informații despre sănătate și îngrijire personală, care „va depăși comunicarea convențională și constrangerile impuse prin intermediul unei televiziuni. Aveți grijă de sănătate! Vă aștept… în fiecare zi și la orice oră, … nu numai dimineața!”, și-a încheiat Oana Cuzino mesajul.

Citește și:
50 Cele mai memorabile, iconice și fascinante ținute purtate de Prințesa Diana (GALERIE FOTO)

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people