Costin Craioveanu, primele declarații după ce Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, a depus actele de divorț

În urmă cu o săptămână, Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, a depus actele pentru divorțul de soțul ei, pictorul Costin Craioveanu.

Costin Craioveanu, primele declarații după ce Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, a depus actele de divorț

În urmă cu o săptămână, Mihaela Cernea a depus actele pentru divorțul de soțul ei, Costin Craioveanu, după 18 ani de căsnicie. Fosta solistă a trupei Class și pictorul au împreună doi copii.

Anunțul că Mihaela Cernea a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 a fost confirmat de către cântăreață pentru Click!.

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a spus Mihaela Cernea.

Avocatul lui Costin Craioveanu, Dragoș-Cristian Lică, declara atunci că pictorul nu știa de intenția artistei și că a aflat acest lucru din presă.

Într-un interviu acordat Click, avocatul Dragoș-Cristian Lică a ținut să precizeze că pictorul nu cunoaște adevăratul motiv pentru care Mihaela Cernea a decis să divorțeze, însă nu se pune problema violenței domestice, așa cum s-a vorbit în ultima vreme

„Costin nu și-a agresat soția! Nu știu de unde a apărut informația asta, zvonurile acestea! E complet eronat! Costin e un om trist, afectat de ceea ce se întâmplă! Nu a existat altercație fizică. Nu au existat violențe! Așteptăm și noi să vedem ce motiv al divorțului a fost invocat!”, a declarat avocatul pictorului vedetelor, Dragoș-Gabriel Lică, în exclusivitate pentru Click!

„Costin o iubește în continuare pe soția lui și își dorește continuarea vieții în acestă familie. Își iubește enorm copiii!”, a mai declarat avocatul.

Mihaela Cernea de la Class a obținut un ordin de restricție împotriva lui Costin Craioveanu

În urmă cu câteva luni, Mihaela Cernea a obținut un ordin de restricție împotriva lui Costin Craioveanu. Cântăreața a cerut ordinul pe data de 20 ianuarie 2022, însă drama domestică a devenit una de interes public atunci când bărbatul a încălcat ordinul, pe 30 ianuarie, aflându-se pe strada pe care locuiește fosta sa parteneră, unde a accidentat două mașini parcate.

Conform ordinului obținut de Mihaela Cernea în urma unor agresiuni repetate, Costin Craioveanu, cunoscut pentru portretele sale cu celebrităținu ar fi avut voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția sa, și nici să staționeze pe strada pe care locuiește aceasta. De asemenea, Craioveanu ar fi obligat să urmeze sesiuni de psihoterapie în cadrul Centrului de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Însă, din comunicarea Poliției, rezultă că pictorul s-a aflat pe 30 ianuarie pe strada pe care locuiește Mihaela Cernea, unde a și provocat un accident, lovind cu propria mașină două alte mașini parcate. Antena 3 a raportat că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice și că s-ar fi aflat în mașină alături de iubita sa. Postul de televiziune a afirmat și că acesta ar fi mințit pentru a scăpa de un dosar penal, declarând că accidentul a fost cauzat de faptul că vehicului pe care îl conducea nu ar fi fost echipat cu cauciucuri de iarnă, lucru care ar fi condus la pierderea controlului mașinii.

În urma interacțiunii cu oamenii legii, s-a constatat că Costin Craioveanu avea o alcolemie de 0.56 mg/l în aerul expirat şi a fost dus la INML. Poliţia a deschis dosar penal pe numele său, conform declarației oferite pentru publicația Gândul: „Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal.”

Mihaela Cernea şi Costin Craioveanu au împreună doi copii, pe Leon, în vârstă de 17 ani, și pe Leia, în vârstă de 14 ani, ambii fiind pasionați de muzică.

Citește și:
Corina Caragea dezvăluie motivul pentru care nu vorbește despre viața ei amoroasă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people