Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, a depus actele de divorț. Cum a reacționat Costin Craioveanu

Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, a depus actele pentru divorțul de soțul ei, pictorul Costin Craioveanu.

Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Class, a depus actele de divorț. Cum a reacționat Costin Craioveanu

Mihaela Cernea a depus actele pentru divorțul de soțul ei, Costin Craioveanu, după 18 ani de căsnicie. Fosta solistă a trupei Class și pictorul au împreună doi copii.

Anunțul că Mihaela Cernea a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 a fost confirmat de către cântăreață pentru Click!.

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a spus Mihaela Cernea.

Pictorul Costin Craioveanu a fost contactat de către aceeași publicație și a susținut că nu știe nimic cu privire la decizia soției sale, Mihaela Cernea, de a divorța.

„Eu nu știu nimic. Nu am primit nici o înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”, a precizat Costin Craioveanu pentru Click!.

Sursa citată anterior relatează și faptul că avocatul lui Costin Craioveanu, Dragoș-Cristian Lică, nu știe că soția artistului a depus actele de divorț. Acesta a precizat că pictorul nu își dorește să se despartă de partenera lui de viață.

„Costin nu vrea să divorțeze! Nu mi-a zis nimic Costin că ar fi primit actele de divorț. Eu tot ce știu este că el nu vrea în ruptul capului să divorțeze. O iubește pe femeia aia la nebunie, și pe copii îi iubește foarte tare! Dacă așa este mie îmi pare rău că nu au decis să divorțeze la notar. Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, a declarat avocatul lui Costin Craioveanu, Dragoș-Cristian Lica, pentru Click!.

În urmă cu câteva luni, Mihaela Cernea a obținut un ordin de restricție împotriva lui Costin Craioveanu. Cântăreața a cerut ordinul pe data de 20 ianuarie 2022, însă drama domestică a devenit una de interes public atunci când bărbatul a încălcat ordinul, pe 30 ianuarie, aflându-se pe strada pe care locuiește fosta sa parteneră, unde a accidentat două mașini parcate.

Conform ordinului obținut de Mihaela Cernea în urma unor agresiuni repetate, Costin Craioveanu, cunoscut pentru portretele sale cu celebrităținu ar fi avut voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri de soția sa, și nici să staționeze pe strada pe care locuiește aceasta. De asemenea, Craioveanu ar fi obligat să urmeze sesiuni de psihoterapie în cadrul Centrului de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

Însă, din comunicarea Poliției, rezultă că pictorul s-a aflat pe 30 ianuarie pe strada pe care locuiește Mihaela Cernea, unde a și provocat un accident, lovind cu propria mașină două alte mașini parcate. Antena 3 a raportat că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice și că s-ar fi aflat în mașină alături de iubita sa. Postul de televiziune a afirmat și că acesta ar fi mințit pentru a scăpa de un dosar penal, declarând că accidentul a fost cauzat de faptul că vehicului pe care îl conducea ar fi fost echipat cu cauciucuri de iarnă, lucru care ar fi condus la pierderea controlului mașinii.

În urma interacțiunii cu oamenii legii, s-a constatat că Costin Craioveanu avea o alcolemie de 0.56 mg/l în aerul expirat şi a fost dus la INML. Poliţia a deschis dosar penal pe numele său, conform declarației oferite pentru publicația Gândul: „Persoana în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 0.56 mg /l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal.”

Mihaela Cernea şi Costin Craioveanu au împreună doi copii, pe Leon, în vârstă de 17 ani, și pe Leia, în vârstă de 14 ani, ambii fiind pasionați de muzică.

Citește și:
Corina Caragea dezvăluie motivul pentru care nu vorbește despre viața ei amoroasă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people