Corina Caragea dezvăluie motivul pentru care nu vorbește despre viața ei amoroasă

Corina Caragea a păstrat până acum discreția în ceea ce privește viața amoroasă și a ales să nu vorbească despre relația ei.

Corina Caragea dezvăluie motivul pentru care nu vorbește despre viața ei amoroasă

Corina Caragea este discretă când vine vorba de viața ei personală. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV nu a vorbit până acum despre relațiile amoroase și a dezvăluit motivul pentru care a făcut această alegere. 

Corina Caragea a povestit în cadrul unui interviu pentru unica.ro de ce a decis să fie rezervată cu privire la relația ei, evitând să discute pe marginea acestui subiect. Prezentatoarea în vârstă de 39 de ani a vorbit și despre zvonurile care au apărut de-a lungul timpului despre viața ei sentimentală, alegând să nu le acorde importanță. 

„Eu am evitat să îmi expun viața personală și poate de aceea s-au tot făcut speculații și s-au inventat atâtea căsătorii. Dar eu mi-am văzut mereu de treaba mea și am mers mai departe fără să mă obosesc să arăt lumii ce fac în viața privată.”

Corina Caragea a ținut să puncteze faptul că momentele dintr-o relație ar trebui trăite în intimitatea unui cuplu. 

 „Eu consider că iubirea nu se strigă în gura mare, nu are nevoie de validarea nimănui, cu atât mai mult a unor străini. Mă bucur și mai mult de momente dacă sunt în cerc restrâns, fără zgomot.”

De asemenea, într-un interviu pentru Libertatea de acum câteva luni, Corina Caragea a vorbit despre alegerea de a nu-și expune aspecte ce țin de viața de familie sau de cuplu. 

„Nu că aș ascunde ceva urât, cum cred unii, însă pur și simplu pun mult preț pe protecția celor dragi și dacă eu am ales acest drum și stau în bătaia puștii, ei nu au de ce să facă asta, să fie expuși, judecați, atacați. Așa am făcut cu părinții, sora sau partenerul de viață, indiferent cine a fost”, a declarat Corina Caragea. 

Citește și:
Cum s-au cunoscut Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Îi sunt recunoscătoare'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people