Corina Caragea a fost dansatoare în emisiunea Andreei Marin. Declarații despre începuturile carierei

Corina Caragea a vorbit despre începuturile carierei în televiziune, când era dansatoare în emisiunea Andreei Marin.

Corina Caragea a fost dansatoare în emisiunea Andreei Marin. Declarații despre începuturile carierei

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. De 15 ani, este prezentă la PRO TV unde le aduce oamenilor ultimele noutăți din sport. Cu o carieră de succes și o multitudine de fani, vedeta pare să le aibă pe toate. Totuși, puțini știu detalii despre începuturile carierei și care a fost primul job pe care l-a avut în televiziune.

Corina Caragea a fost balerină în emisiunea Andreei Marin

Corina Caragea a declarat pentru Click! că a fost dansatoare în emisiunea prezentată de Andreea Marin, „Surprize, surprize.” După o perioadă de trei luni, vedeta a prins un post la o televiziune de știri, unde a și plecat imediat. Prezentatoarea TV își amintește și acum perioada aceea și a mărturisit că nu se visa în televiziune, însă viața i-a adus alte surprize.

„Pentru mine a fost doar o poartă de intrare în televiziune. A fost o perioadă scurtă. Nu am pregătire în sensul ăsta, nu era visul meu (râde). Am fost curioasă cum e în spatele unei astfel de emisiuni. Am stat 3 luni. După aia, am văzut un casting la Realitatea TV, am trimis CV-ul și m-au selectat. Și, am plecat”, a spus prezentatoarea pentru Click.

Ce program are acum vedeta

Acum, Corina Caragea se bucură de o carieră strălucită și este recunoscută peste tot. Prezentatoarea știrilor din sport de la PRO TV a rămas timp de 15 ani una dintre emblemele postului, însă a recunoscut că nu este muncă ușoară. Într-un interviu acordat pentru VIVA!, vedeta a dezvăluit programul de lucru și cât de mult trebuie să se pregătească în afara platoului de televiziune.

„Programul meu începea înainte de pandemie la 12 sau la 15, până seara la 21. Ședința de sumar, scris știri, vizionat materialele venite de pe teren de la reporteri, mers la montaj și abia apoi la machiaj și studio. Aveam și o săptămână doar pentru redacție. Cea mai dificilă era săptămâna cu jurnalul de dimineață. Și este în continuare. Din cauza alarmei care sună prea devreme. Meciurile jucate seara sau peste noapte au rămas în sarcina noastră, a prezentatorilor, și nu e deloc ușor să te aduni așa devreme, iar timpul pentru machiaj se scurtează, pe repede-înainte”, a spus Corina.

Cu toate acestea, vedeta a spus că are ajutoare de nădejde. După 15 ani de activitate, lucrurile merg mult mai ușor, iar echipa are grijă ca vedeta să strălucească în fața camerelor.

„Fetele mă știu de 15 ani și merge repede totul, din fericire. Mă bazez pe ele. Și atunci când ajung din montaj cu 10 minute înainte de jurnal, din altă clădire, după o luptă cu nămeții sau ploaia, ele mă aranjează perfect”, a spus Corina Caragea pentru revista VIVA!.

Citește și:
Cum se înțeleg, de fapt, Ilinca Vandici și soțul ei? Vedeta a făcut declarații despre relația lor: „La mine se întoarce'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people