Cum arăta Corina Caragea în urmă cu 20 de ani. Imaginea inedită publicată de prezentatoare

Cum arăta Corina Caragea acum 20 de ani? Prezentatoarea a împărtășit o imagine rară cu ea, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură.

Cum arăta Corina Caragea în urmă cu 20 de ani. Imaginea inedită publicată de prezentatoare

Cum arăta Corina Caragea acum 20 de ani? Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a reușit să își surprindă plăcut urmăritorii de pe rețelele de socializare cu o imagine realizată în urmă cu mai mulți ani.

Corina Caragea este extrem de discretă când vine vorba de viața ei personală, astfel că fanii ei nu se așteptau ca prezentatoarea să împărtășească această fotografie. În ciuda faptului că apare constant în fața publicului, puțini știu cum arăta Corina Caragea acum 20 de ani.

Așa cum era de așteptat, reacțiile din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară, care au observat faptul că prezentatoarea în vârstă de 39 de ani este aproape neschimbată. În imagine, Corina Caragea este surprinsă în camera ei, iar în spate se pot observa diferite postere cu o serie de sportivi cunoscuți, cum ar fi Michael Jordan, semn că prezentatoarea TV era pasionată de sport încă de atunci. 

„Poză de acum 20 de ani 😱 Cu cine aveați postere pe pereții camerei voastre?”, a scris Corina Caragea pe Instagram. 

Unii dintre fanii prezentatoarei chiar au susținut faptul că este neschimbată și au ținut să o complimenteze pentru forma fizică de invidiat. „Ești neschimbată, Corina!”, „Când mă uit la poza asta îmi dau seama că tu nu îmbătrânești”, „Sigur nu e o poză de câteva zile?? Arăți fabulos, veșnic tânără”, „Arăti la fel”, sunt câteva dintre comentariile primite de Corina Caragea pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea)

Corina Caragea a preferat până acum să fie rezervată în ceea ce privește viața amoroasă. Într-un interviu pentru Libertatea de acum câteva luni, prezentatoarea a vorbit despre alegerea de a nu-și expune aspecte ce țin de viața de familie sau de cuplu. 

„Nu că aș ascunde ceva urât, cum cred unii, însă pur și simplu pun mult preț pe protecția celor dragi și dacă eu am ales acest drum și stau în bătaia puștii, ei nu au de ce să facă asta, să fie expuși, judecați, atacați. Așa am făcut cu părinții, sora sau partenerul de viață, indiferent cine a fost”, a declarat Corina Caragea. 

Citește și:
Cristina Cioran, dezvăluiri despre nuntă și botezul fiicei sale, Ema

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people