Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri sincere despre relația cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

„Țin foarte mult la Andreea”, mărturisește Radu Ștefan Bănică.

Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri sincere despre relația cu Andreea Marin și Lavinia Pîrva

Invitat în cadrul emisiunii Showbiz Report, Radu Ștefan Bănică a vorbit onest despre relația pe care o are atât cu fosta soție a tatălui său, Andreea Marin, cât și cu partenera actuală a acestuia, Lavinia Pîrva. Tânărul în vârstă de 20 de ani a mărturisit că prezentatoarea TV l-a tratat întotdeauna ca pe pe fiul ei și că ține extrem de mult la ea.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da (nr. Andreea Marin l-a tratat ca pe copilul ei). A ținut și ține în continuare. Țin foarte mult la Andreea”.

În plus, acesta a dezvăluit că este extrem de apropiat și de actuala parteneră a tatălui său. „Mă înțeleg foarte bine și cu Lavinia. Mereu am avut o relație așa mai de prietenie”, a spus Radu.

Deși are o carieră artistică înfloritoare, tânărul a decis să intre și în lumea afacerilor. Acesta și-a deschis de curând o cafenea și a mărturisit că mama sa a fost cea care l-a sprijinit și încurajat în această direcție.

„Mamei mele îi datorez o mare parte a creșterii mele, ca și comportament. Mă ajută în tot ce fac și mă sprijină în tot ce fac. Sunt norocos să am o astfel de mamă. O iubesc pe ea la fel cum îl iubesc pe tata, la fel cum iubesc toată familia”, a dezvăluit Radu în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Acesta a vorbit și despre relația pe care o are cu sora lui, Violeta, mărturisind că în ultima perioadă au devenit extrem de apropiați și că îl vizitează constant la noua sa cafenea.

„Tata este foarte ocupat și, din păcate, nu a putut veni atât de des. Sora mea a venit des aici. Avem o relație foarte bună. Ieșim în oraș, bârfim. Începe să fie relația asta frumoasă. Noi am fost de mici apropiați. Acum avem alte discuții mai mature. Vorbim despre ce băieți îi plac, despre ce fete îmi plac. Suntem aliați”.

Citește și:
Ce pasiune nouă și neobișnuită are Violeta Bănică, fiica Andreei Marin?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people