Andreea Marin revine la PRO TV într-o ipostază inedită

Andreea Marin și-a surprins fanii după ce a participat la emisiunea Masked Singer de la PRO TV.

Andreea Marin revine la PRO TV într-o ipostază inedită

Andreea Marin și-a surprins fanii după ce a participat la emisiunea Masked Singer de la PRO TV, show pe care l-a și câștigat cu personajul Muma Pădurii.

O bătrână gârbovită și plină de mister, dar cu multă energie și emoție, așa a fost în acest sezon personajul căruia i-a dat viață Andreea Marin. 'N-a fost o experiență ușoară, dar a fost atât de plăcută încât tot ceea ce a fost dificil a fost depășit de bucuria de a face spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Avantajul meu a fost vocea groasă pe care am reușit să o fac, deși n-a fost deloc ușor pentru mine, nefiind cântăreață, însă cred că adugând acest timbru am reușit să fac o voce pe care nici măcar eu nu o recunosc', a spus Andreea Marin după câștigarea show-ului de la PRO TV.

Fanii prezentatoarei au acum ocazia să o vadă din nou la PRO TV, dar într-o altă ipostază. Andreea Marin va fi prezentă în cadrul emisiunii Imperiul Leilor care se va difuza în această seară.

Una dintre concurente vine în fața investitorilor pentru a cere o finanțare într-un business cu bijuterii cu stocare inteligentă. „Dintotdeauna mi-am dorit să aduc bucurie în viața oamenilor și îmi doream să ajung la sufletele lor. Aceste bijuterii sunt mai mult decât un brand, sunt o punte invizibilă care se creează între oameni. Vă invit să vedeți cum arată arta îmbinată cu tehnologia! E o creație proprie, realizată pentru prima dată în lume”, va spune aceasta în momentul în care va ajunge în fața leilor.

Andreea Marin va păși în Imperiu pentru a susține propunerea acestei concurente și-i va aduce un cadou cu însemnătate investitorului Dr. Wargha Enayati: „Această bijuterie este cea mai prețioasă din întreaga colecție și v-o dăruim ca să o dăruiți mai departe. Aveți aici o inimă formată din mii de inimi pe care le-ați salvat de-a lungul vieții dumneavoastră!”, va spune Andreea Marin. Dacă propunerea de investiție va fi rentabilă, dar și ce-l va face pe Dragoș Petrescu să spună: „Mă interesează să înțeleg cum ne vei da acești bani înapoi?”, vei afla astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu, Dragoș Petrescu sunt cei cinci investitori din acest sezon al emisiunii Imperiul Leilor.

Citește și:
Delia a povestit despre reacția ei devenită virală la gluma misogină despre violența domestică de la iUmor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people