Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. – care a fost motivul despărțirii dintre cei doi?

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți vreme de 7 ani, după care au anunțat divorțul fără să comenteze prea mult. Acum, Andreea Marin vorbește despre motivele separării.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. – care a fost motivul despărțirii dintre cei doi?

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au fost căsătoriți vreme de 7 ani, iar în urma relației lor a rezultat și fiica lor, Violeta, acum adolescentă. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006, iar Violeta s-a născut pe 15 decembrie 2007. 7 ani mai târziu, cele două vedete anunțau separarea, printr-un mesaj postat pe conturile de Facebook.

„După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună și pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă.”, scriau la momentul respectiv Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr.

Ani mai târziu, deși cei doi au refuzat interviurile pe această temă, Andreea Marin a dat câteva detalii despre relația, dar și despre despărțirea sa de fostul soț. „Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire.”

Cum a rezumat vedeta relația lor? „Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece.”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii În oglindă, moderată de Mihai Ghiță.

Dincolo de relația îndelung mediatizată între Andreea Marin și Ștefan Bănică, prezentatorul a întrebat-o pe vedetă și despre relația sa din acest moment, cu Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin s-a declarat fericită în relația sa și nu a exclus, chiar, ideea de a deveni din nou mamă. „De ce nu? Da. Dumnezeu e acolo Sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment”.

Citește și:
Cum a fost pentru Nicole Cherry să crească într-o familie de romi: „Nu aș schimba nimic'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people