Andreea Marin dezvăluie de ce nu se căsătorește cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a făcut dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu, vorbind și despre căsătorie.

Andreea Marin dezvăluie de ce nu se căsătorește cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin nu vorbește în mod normal despre relația cu Adrian Brâncoveanu, actualul ei partener, și este cunoscută pentru discreția cu care și-a tratat toate relațiile personale. Însă realizatoarea TV a făcut câteva dezvăluiri despre relația cu acesta și planurile lor de viitor.

Într-un interviu acordat impact.ro, Andreea Marin a dezvăluit de ce nu se gândește momentan la căsătoria cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu. „Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel”, a declarat Andreea Marin.

Recent, Andreea Marin a apărut pe rețelele de socializare îmbrăcată în rochie de mireasă, iar acest lucru a dus la apariția unor zvonuri potrivit cărora vedeta s-ar fi căsătorit în secret cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de aproximativ 5 ani, așa că pornind de la imaginea cu vedeta în rochie de mireasă mulți au presupus că îndrăgita prezentatoare ar fi ales să se căsătorească în secret.

„E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă. Sunt imagini superbe, foarte frumoase. Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această inovație stochează amintiri de o viață întreagă”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

„Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a mai spus Andreea Marin.

În ceea ce îl privește pe Adrian Brâncoveanu, el este fostul consul al României în Libia, angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și este discret în ceea ce privește aparițiile publice. Andreea Marin a făcut mărturisiri despre planurile de viitor pe care ea și partenerul ei le au, însă a făcut și o declarație cu privire la posibilitatea de a avea un copil împreună. „Avem aproape 4 ani de când suntem împreună. Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă”, a declarat Andreea Marin, potrivit Canal 33.

Deși foarte mulți se așteaptă să îi vadă căsătoriți, vedeta a povestit că pentru ea, căsătoria nu mai are o importanță atât de mare. În trecut, vedeta a avut un mariaj de trei ani cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk. Andreea Marin a fost căsătorită timp de șapte ani cu Ștefan Bănică, cu care are o fiică adolescentă, pe nume Violeta. Căsătoria e o tradiție, în primul rând. Dar apoi, înaintând în viață, cum e cazul meu, nu mai are nimic nemaipomenit în ea o hârtie care m-ar lega de cineva pentru că am văzut și cum e să fii căsătorit cu acte în regulă și să nu îți fie bine. Nu asta garantează binele într-o relație. Pentru mine, prin experiența și filtrul propriu, treaba asta nu mai are așa o importanță, a povestit prezentatoarea TV într-o emisiune la Canal 33.

Nu este pentru prima dată când Andreea Marin dezvăluie că nu are în plan să se căsătorească cu partenerul ei. „În momentul în care va fi cazul voi spune. Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a spus Andreea Marin pentru o emisiune TV.

Citește și:
Care e actuala relație dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston. Chiar actrița a dezvăluit tot

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people