Violeta, fiica Andreei Marin, vorbește pentru prima dată despre relația cu mama ei

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a acordat unul dintre primele sale interviuri, în cadrul emisiunii "Teo Show."

Violeta, fiica Andreei Marin, vorbește pentru prima dată despre relația cu mama ei

Violeta, fiica Andreei Marin, a acordat recent un interviu în emisiunea „Teo Show”, în cadrul căruia a dat detalii despre viața sa de adolescentă, despre școala la care studiază, dar a vorbit și despre relația apropiată pe care o are cu celebra sa mamă. „Merg la o școală privată, dar uneori numele mamei face o diferență între mine și alți copii, dar niciodată în sensul negativ. Mă respect pe mine și nu aș face lucruri care să îmi strice imaginea, nu doar pentru că mama este Andreea Marin.”, a declarat Violeta.

Ea a continuat să detalieze relația cu propria mamă, mulțumindu-i pentru sfaturile și susținerea pe care aceasta i le oferă întotdeauna. „Mama mi-a dat multe sfaturi, cel mai prețios sfat a fost să fiu eu însămi și niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider decât un follower. Sunt destul de apropiată de mama. Nu au fost multe probleme pe care le discut, pentru că mă descurc singură, îmi place să văd cât de mult pot să duc singură, dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru asta.”

Acum, tânăra Violeta a povestit că este foarte mândră de realizările profesionale ale mamei sale, dar și de omul care este Andreea Marin. „Sunt foarte mândră de mama. Prima dată când am văzut-o la televizor m-a șocat foarte tare, nu știam sau nu eram conștientă de faima ei sau că este atât de cunoscută și am fost foarte mândră de faptul că este atât de populară și sunt foarte mândră de tot ce face. Cred că pe la 4-5 ani chiar am înțeles. Nu a spus niciodată că se definește prin job-ul ei sau prin fapul că este populară, ci prin acțiunile ei.”

Și Andreea Marin a vorbit despre relația specială cu Violeta, fiica rezultată în urma relației cu Ștefan Bănică. „Tot ce e legat de fiica mea e cel mai apropiat de sufletul meu. Nu e puțin lucru să porți copilul, suflet din sufletul tău, oriunde ai fi. În bijuteria mea am poze cu fiica mea.”, a declarat fosta prezentatoare TV.

Citește și:
Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte primele sezoane ale emisiunii Asia Express'

Foto: Facebook Andreea Marin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people