Ștefan Bănică a împlinit 54 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Ștefan Bănică a împlinit 54 de ani. Artistul a primit o mulțime de urări din partea familiei și fanilor pe rețelele de socializare.

Ștefan Bănică a împlinit 54 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Ștefan Bănică a împlinit 54 de ani pe 18 octombrie. Juratul de la „X Factor” a dezvăluit cum a ales să își sărbătorească ziua de naștere.

În ziua în care Ștefan Bănică a împlinit 54 de ani, fanii lui i-au făcut urări pe rețelele de socializare. Cu ocazia acestui eveniment important din viața lui, artistul a declarat că se simte împăcat și că vârsta este mai puțin importantă. „Mă simt bine. Deocamdată, pe vremurile astea trebuie să te simți bine că dacă nu te simți bine e rău. Eu sunt extrem de împăcat cu mine însumi din punctul ăsta de vedere al vârstei, n-am o problemă. Important e tu să te simți bine, vârsta e mai puțin importantă”, a spus Ștefan Bănică la Antena Stars.

Ștefan Bănică a dezvăluit că fiica lui, Violeta, pe care o are din mariajul cu Andreea Marin, a fost prima persoană care i-a urat „La mulți ani.” „Fiica mea, Violeta. Eu tot le spun alor mei că eu m-am născut la 7 dimineața, dar majoritatea vor să sune de la 12 noaptea, atunci când începe data de 18 și fiica mea a fost prima”, a adăugat artistul. Ștefan Bănică a mai povestit faptul că a ales să își petreacă ziua de naștere în compania familiei.

Pe lângă urările din partea fanilor, Lavinia Pîrva, soția artistului, i-a transmis în mediul online un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu cei doi. Artistul și cântăreața s-au căsătorit în 2017 și au împreună un băiețel, pe nume Alexandru.

De asemenea, Violeta și Radu Ștefan, doi dintre copii lui Ștefan Bănică, și-au surprins tatăl cu mesajele pe care le-au făcut pe Instagram. Violeta a ales să împărtășească un colaj cu o serie de imagini cu ea și artistul, însoțit de mesajul: „La mulți ani celui mai bun tată. Te iubesc așa de mult.”

Radu Ștefan, fiul pe care artistul îl are din relația cu Camelia Constantinescu, a publicat pe Instagram o fotografie cu tatăl său. „La mulți ani, tata”, a scris acesta pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

Citește și:
Catherine Zeta-Jones filmează în România

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people