Catherine Zeta-Jones filmează în România

Catherine Zeta-Jones filmează în România. Ce mesaj le-a transmis actrița de Oscar fanilor, de la fereastra camerei sale de hotel din București?

Catherine Zeta-Jones filmează în România

Catherine Zeta-Jones filmează în România. Actrița, în vârstă de 52 de ani, a ajuns la București, unde va rămâne pentru mai multe zile, lucrând la cel mai recent proiect al său – adică serialul Familia Addams, realizat de Netflix și MGM Television, din a cărui distribuție vor face parte și doi actori români. Aceștia sunt George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, care va interpreta rolul majordomului familiei Addams, Lurch, și Victor Dorobanțu, care va juca rolul Thing.

Catherine Zeta-Jones filmează pentru rolul iconic al Morticiei Addams în producția regizată de Tim Burton. Regizorul a mai fost văzut în vară în România, prospectând locații pentru filmări, atât în București, cât și la Sinaia. Noul serial Netflix va spune povestea lui Wednesday, mezina familiei Addams, care va urma cursurile Nevermore Academy. Rolurile părinților acesteia, Morticia și Gomez, vor fi interpretate de Zeta-Jones și de Luis Guzmán. În serial va apărea și Gwendoline Christie, cunoscută pentru rolul său din Game of Thrones. Aici, ea va interpreta rolul rivalei Morticiei.

Vestea conform căreia Catherine Zeta-Jones filmează deja în România a venit chiar de la aceasta. Actrița, recompensată cu Oscar pentru rolul său din musicalul Chicago, s-a trezit dis de dimineață și a transmis pe 18 octombrie un mesaj fanilor săi de pe Instagram, arătându-le împrejurimile (din care sunt recognoscibile Muzeul Colecțiilor de Artă și fostul Minister al Economiei, cu celebrul său ceas) și povestindu-le ce urmează să facă. „Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”.

Cu câteva săptămâni în urmă, actrița spunea: „Voi începe în curând filmările în România. Sunt foarte încântată să lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocupă de costume şi machiaj am mai lucrat. Cu Luis Guzman am filmat şi în Traffic. Va fi o camaraderie minunată. Abia aştept să filmez.”

Citește și:
Kate Middleton, fabuloasă într-o rochie Alexander McQueen pe care a mai purtat-o și în 2011

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people