Cum s-au cunoscut Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Îi sunt recunoscătoare”

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu? Prezentatoarea a făcut dezvăluiri despre relația ei.

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: "Îi sunt recunoscătoare"

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de aproximativ cinci ani. Prezentatoarea TV este cunoscută pentru discreția cu care și-a tratat relațiile personale, însă în ultima perioadă a vorbit de mai multe ori despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent alături de partenerul ei.

Andreea Marin a vorbit în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță” despre relația cu Adrian Brâncoveanu. Cu ocazia asta, vedeta în vârstă de 47 de ani a povestit că ea și actualul ei partener s-au cunoscut întâmplător și că s-au apropiat atunci când au trecut prin momente grele.

„Ne-am cunoscut absolut întâmplător. El lucra la un alt capăt al lumii, ca să spun așa, la vremea aceea. Era consul în Africa. A venit acasă. A avut o nevoie, o nevoie legată de sănătatea unui om drag din familie, care s-a și pierdut atunci. Eu mă ocup de multă vreme și am tot felul de conexiuni în direcția aceasta a sănătății și așa, cumva, prin cineva am ajuns să vorbim despre o situație neplăcută. În același an s-a întâmplat și situația dureroasă din familia mea, în sensul că l-am pierdut pe tata. Cumva discutând probabil lucrurile astea ne-au unit și noi nici măcar nu ne cunoșteam, pentru că vorbeam la distanță. Probabil el știa cum arăt eu, dar eu nu știam cine e el.”

Andreea Marin a povestit că Adrian Brâncoveanu a făcut primul pas. Au avut la început o relație la distanță, vedeta recunoscând că acea perioadă nu a fost ușoară. 

„La un moment și-a dorit să ne întâlnim și m-a invitat la un ceai. Și apoi… ne-am văzut, ne-am plăcut. Îi sunt recunoscătoare pentru că a ales să fim împreună. După trei ani de du-te-vino, care n-au fost deloc ușori, dragostea ne-a făcut să ne dorim foarte mult asta. Ne-am dat seama că vrem mai mult decât niște călătorii la sfârșit de săptămână o dată pe lună sau o dată la două săptămâni.”

Andreea Marin a dezvăluit și cum se înțelege cu părinții lui Adrian Brâncoveanu. Aceștia sunt despărțiți de mai mulți ani și a mărturisit că relația dintre ea și mama partenerului ei este una apropiată.

„Părinții lui Adrian trăiesc, doar ai mei s-au pierdut. Mă înțeleg foarte bine cu mama soacră. Este minunată! Eu nu cred în chestia asta că soacra este personajul opus. Cu tatăl lui nu am o relație atât de apropiată cum o am cu mama lui. Ei nu sunt împreună de mulți ani și de aceea am cunoscut-o mai mult pe mama. Dar este un om minunat, l-am văzut și pe el, a fost la mine acasă, dar încă nu avem aceeași legătură”, a declarat Andreea Marin în podcast-ul „Acasă la Măruță.”

Citește și:
Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, complet transformată într-un pictorial inedit

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people