Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin: vedeta a dezvăluit secretele unei relații mature

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin sunt de câțiva ani într-o relație împlinită și discretă, ignorând zvonurile din presă, dar și diferența de vârstă dintre ei. Acum, vedeta a detaliat secretele armoniei lor.

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin: vedeta a dezvăluit secretele unei relații mature

Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin au o relație de câțiva ani deja, împlinită și echilibrată, însă pe care vedeta a preferat să o țină discretă, mai ales după ce s-a confruntat cu așteptările și presiunile opiniei publice, din plin, în cazul altor relații ale sale, mai mediatizate, precum a fost căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., care a generat o adevărată frenezie în presa dedicată celebrităților. Marin a mai avut două căsnicii, și acelea încheiate în divorț.

Se pare, însă, că cuplul format din Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin funcționează de minune, iar într-un interviu acordat publicației Click prezentatoarea a fost dispusă să treacă peste proverbiala sa discreție și să lase presa să își facă o idee despre modul în care funcționează relația sa. Vedeta a povestit și despre planurile sale profesionale, care se învârt în jurul proiectelor concepute și implementate de Creative Hub Voice & Visibility, proiectul său de suflet, dar și despre inițiativele alături de Fundația Prețuiește Viața.

Din același interviu reiese și că relația dintre Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin funcționează perfect. Întrebată ce înseamnă o relație perfectă pentru ea, Marin a răspuns:

„Așa cum este relația mea astăzi cu fiica mea și partenerul meu de viață. Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul, pe mine viața asta m-a învățat, din păcate, dar la vârsta maturității de azi și în acest moment mă simt în echilibru, recunoscătoare și fericită, îi mulțumesc lui Dumnezeu, avem cu toții mare nevoie de pace în suflet, înainte de orice altceva.”

Mai mult, se pare că Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin au o relație matură, în care fiecare știe când să cedeze și când să insiste pentru propria cauză.

„Nu simt nevoia să discut despre intimitatea noastră, dar generic vorbind, un cuplu este echilibrat atunci când cei doi se simt unul pe celălalt și știu când să facă un pas în spate, fiecare la momentul său. Asta reușim noi astăzi și mă bucur mult. Oamenii se pot confrunta cu diverse probleme în viață și pot aduce tensiunea acasă, aceasta este greșeala des întâlnită și e păcat. Dar odată cu trecerea timpului începi să vezi și să înveți.”, a mai mărturisit Andreea Marin. Vedeta a declarat și că nu exclude eventualitatea unei căsătorii și că nu vede formalizarea unei relații drept o îngrădire: „Nu, nici gând de vreo îngrădire. Toate la timpul lor. Nu e nici o grabă.”

Citește și:
Delia a povestit despre reacția ei devenită virală la gluma misogină despre violența domestică de la iUmor

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people