Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Ne-a unit suferința”

Andreea Marin a dat detalii despre relația cu Adrian Brâncoveanu în podcast-ul lui Damian Drăghici, în care a vorbit despre copilărie și amintiri dureroase.

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Ne-a unit suferința”

Andreea Marin nu vorbește în mod normal despre relația cu Adrian Brâncoveanu, actualul ei partener, și este cunoscută pentru discreția cu care și-a tratat toate relațiile personale. Însă realizatoarea TV s-a deschis în fața lui Damian Drăghici, fiind invitată la o conversație pentru podcast-ul acestuia, și a fost convinsă să dea câteva detalii despre modul în care s-a apropiat de acesta.

Întrebată de Damian Drăghici cum a fost cucerită de partenerul ei, Andreea Marin a refuzat să răspundă: „Asta nu îți voi spune”. Totuși, vedeta TVR a declarat că relația cu Adrian Brâncoveanu nu a fost o dragoste la prima vedere. Brâncoveanu este fostul consul al României în Libia, angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Cei doi au o relație din 2017, după ce Marin a încheiat mariajul cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, care a durat trei ani. Andreea Marin a fost căsătorită timp de șapte ani cu Ștefan Bănică Jr., cu care are o fiică adolescentă, Violeta.

Marin a dat însă câteva detalii despre relația cu Adrian Brâncoveanu, mai precis despre debutul acesteia. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a declarat vedeta.

Andreea Marin mai făcuse declarații succinte despre relația cu Adrian Brâncoveanu, în urmă cu un an, într-un interviu acordat revistei Unica. „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă.”

Citește și:
Smiley și Gina Pistol au dezvăluit numele fetiței lor

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people