Ștefan Bănică, duet inedit alături de soția lui, Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva, au cântat pentru prima oară împreună în cadrul unei emisiuni pe care artistul a pregătit-o pentru Crăciun.

Ștefan Bănică, duet inedit alături de soția lui, Lavinia Pîrva

Anul 2020 și-a pus puternic amprenta asupra vieții tuturor artiștilor, iar aceștia nu au mai putut să își încânte publicul așa cum o făceau altădată și au fost nevoiți să apeleze la diferite moduri de a fi aproape de cei care îi apreciază.

În acest sens, nici Ștefan Bănică nu a mai putut concerta la Sala Palatului de Crăciun, dar, cu toate acestea, el le-a pregătit fanilor o emisiune numită „Acasă de Crăciun”, care a fost difuzată pe data de 25 decembrie la Antena 1.

În cadrul acestei emisiuni, fanii lui Ștefan Bănică au putut asculta single-ul lansat de artist, „Crăciunul, vine Crăciunul!”, într-o formă diferită, alături de Lavinia Pîrva, soția lui. Astfel, este pentru prima oară când cei doi cântă împreună. 

Artistul a făcut și o serie de dezvăluiri cu privire la această emisiune. Ștefan Bănică a spus că alături de el apare și fiul lui, Radu Ștefan. „Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb și mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan. Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu. Sper că v-am făcut curioși și vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului”, a spus Ștefan Bănică înainte de difuzarea momentului, relatează Click.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Încă de acum câteva zile, artistul și-a informat urmăritorii cu privire la această emisiune specială de Crăciun. „Până acum, în decembrie ne bucuram împreună de concertele de Crăciun de la Sala Palatului. Anul ăsta nu putem să ne mai întâlnim față-n față. Și atunci, am păstrat starea de spirit a concertului și am transpus-o în show-ul „Acasă de Crăciun”, pentru a mă întâlni cu voi, măcar de la distanță! Crăciunul nu se amână niciodată! Tradiția continuă!”, a scris Ștefan Bănică pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Emisiunea „Acasă de Crăciun” va fi transmisă din nou pe data de 27 decembrie pe Antena 1, de la ora 13:30.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Smiley de Crăciun

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people