Motivul pentru care Anca Serea nu va mai prezenta știrile sportive de la Prima TV: „Eu am renunțat”

Anca Serea a mărturisit că nu va mai fi la pupitrul știrilor sportive de la Prima TV. Vedeta a precizat că a fost o alegere personală de a renunța în favoarea altor proiecte.

Motivul pentru care Anca Serea nu va mai prezenta știrile sportive de la Prima TV: "Eu am renunțat"

Anca Serea a dezvăluit motivele pentru care a decis să nu mai prezinte știrile sportive la Prima TV. Vedeta a declarat că a fost o alegere personală și nu a fost forțată de nimeni să renunțe. Soția lui Adi Sînă este pregătită să înceapă noi proiecte, la același post de televiziune.

Anca Serea a dezvăluit motivul pentru care nu va mai prezenta știrile sportive la Prima TV

Prezentatoarea TV nu se va mai afla la pupitrul știrilor din sport de la Prima TV. În locul ei vor prezenta Maria Iordănescu și Marina Nițoiu, care au preluat sarcinile vedetei. Cu toate acestea, fanii au fost foarte curioși să afle de ce Anca Serea nu va mai oferi ultimele noutăți din sport, așa cum i-a obișnuit.

Soția lui Adi Sînă a declarat că nu a fost dată afară de la Prima Tv, așa cum s-a zvonit. Anca Serea a precizat că a fost decizia ei de a renunța la știri pentru că are noi proiecte în plan. Cu toate acestea, vedeta nu i-a dezamăgit pe telespectatori și a spus că are un proiect nou, care ar fi pentru același post de televiziune. Emisiunea „Supernanny” o încântă enorm pe vedetă, însă nu este sigură dacă îl va duce până la capăt deoarece ar trebui să fie plecată mult timp de acasă.

„Da, e adevărat, nu voi mai prezenta știrile sportive. Eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Voi avea un proiect nou, dar nu știu dacă-l voi putea face, pentru că presupune să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii”, a spus vedeta pentru impact.ro.

Vedeta a refuzat participarea la Asia Express și Survivor

Anca Serea a prezentat știrile sportive la Prima TV pentru aproximativ un an, după ce a mai avut o colaborare cu același post de televiziune. Vedeta a mai dezvăluit că a primit oferte de a participa și la Asia Express și Survivor România. Anca Serea a fost nevoită să le refuze pe toate pentru a rămâne alături de copiii ei.

De asemenea, Anca Serea are planuri mărețe și în viața personală. Vedeta și soțul ei urmează să se mute într-o nouă casă alături de copiii lor. După mai mulți ani în care au locuit cu chirie, vedeta a anunțat bucuroasă că se vor muta în propria lor casă, în Pipera.

„Vom sta în același cartier ca și până acum (n.r. Pipera), dar de data asta ne vom muta în casa noastră. Mai avem foarte puțin până când va fi gata. Avem nevoie de spațiu, copiii au crescut”, a mai spus vedeta TV. Copiii nu vor avea însă fiecare camera lui, deși este o vilă încăpătoare, ci vor sta toți la mansardă. „Ei vor sta la mansardă. Sunt foarte entuziasmați, abia așteaptă să se mute”, a spus Anca Serea.

Citește și:
Cosmin Seleși, declarații despre plecarea de la Antena 1: „Analizez ofertele…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people