Anca Serea a împlinit 41 de ani. Ce surpriză i-au pregătit soțul și cei 6 copii (VIDEO)

Anca Serea a împlinit pe 2 februarie frumoasa vârstă de 41 de ani.

Anca Serea a împlinit 41 de ani. Ce surpriză i-au pregătit soțul și cei 6 copii (VIDEO)

Anca Serea a împlinit pe 2 februarie frumoasa vârstă de 41 de ani și le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare ce surprize frumoase i-au făcut soțul, cei 6 copii și membrii familiei cu această ocazie.

Frumoasa prezentatoare a postat un video în care se poate observa că a primit numeroase buchete de flori, dar și torturi delicioase, fiind înconjurată de familie și cei dragi ei.

„41 de ani oficial. Nici mie nu îmi vine să cred cum a trecut timpul… Privesc cu nostalgie și cu recunoștință în urmă. O multitudine de momente de bucurie și emoție, de provocări și uneori tristeți, toate însă m-au adus în punctul de astăzi, în care am devenit omul care mă cunoașteți. Mulțumesc familiei, prietenilor reali și virtuali, tuturor celor care m-au susținut și mi-au fost alături într-un fel sau altul. Vă pup tare și vă îmbrățișez!”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri. Prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV și solistul sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015.  Anca Serea este mama a șase copii: David și Sara, din căsătoria cu omul de afaceri Filip Poplingher și Noah, Ava, Moise și Leah din căsătoria cu solistul Adrian Sînă, cu care are o relație de peste 10 ani.

Anca Serea are o relație excelentă cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare și din acest motiv vorbește mereu cu aceștia și le face dezvăluiri chiar și despre viața ei de cuplu.

Recent, întrebată de fani pe Instagram dacă și-ar mai dori un copil, Anca a dezvăluit că ea și soțul ei își mai doresc o fetiță. Cu toate acestea, problemele de sănătate cu care se confruntă vedeta nu îi permit cel puțin în acest moment să aibă încă un copil.

„Condiția mea medicală nu îmi va mai permite, din păcate, să am în următoarea perioadă niciun fel de copil, poate doar unul adoptat. Nu sunt însărcinată sub nicio formă. Am niște probleme destul de grave medical care nu mi-ar permite. Am luat câteva kilograme, este adevărat, vreo 3-4 și lumea probabil este învățată să fiu foarte slabă, dar din cauza faptului că iau foarte multe suplimente alimentare am mai pus câteva kilograme”, declara Anca Serea într-un interviu recent.

Citește și:
Lidia Buble a fost criticată pe Instagram pentru felul în care arată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people