Anca Serea, noi mărturisiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Anca Serea a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă, la câteva săptămâni de când a ajuns de urgență la spital.

Anca Serea, noi mărturisiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Anca Serea a oferit noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Prezentatoarea TV a mărturisit că nu se simte bine și a adăugat că acest lucru se datorează și programului încărcat pe care îl are.

„Eu nu mă simt foarte ok. Am o stare de slăbiciune și de epuizare. Cu programul meu, nu toată lumea ar face față”, a declarat Anca Serea la Star News.

Vedeta a mărturisit că a apelat la un doctor renumit, în care are încredere, dar și la acupunctură. În plus, Anca Serea a făcut și alte investigații, despre care spune că au ieșit foarte bine. Însă, prezentatoarea susține că nu se simte bine.

„Sunt foarte epuizată și obosită. Este un remediu la care am apelat cu cea mai mare încredere la un doctor foarte renumit. Nu mai am anemie. Totul este ok. Analizele ies foarte bine, dar eu nu mă simt bine. Este a treia ședință și deja mă simt mult mai bine. Sunt rezultate nemaipomenite. Eu cred foarte mult în aceste terapii”, a adăugat Anca Serea.

În urmă cu câteva săptămâni, Anca Serea a ajuns de urgență la spital. Vedeta a dezvăluit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare cu ce probleme de sănătate se confruntă. Anca Serea a postat și câteva imagini cu ea pe Instagram Stories, fotografii realizate chiar pe patul de spital și a ținut atunci să își asigure fanii că se simte mult mai bine.

Vedeta a spus că inițial a crezut că are COVID-19, însă testele efectuate la spital au ieșit negative.

„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial am crezut că am COVID… Am făcut două teste rapide negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital. Am făcut multe investigații, perfuzii și azi sunt mult mai bine cu excepția somnului!”, a scris Anca Serea pe rețelele sociale.

Anca Serea a mărturisit că urmează să facă și alte analize, dar că după primele investigații, ar fi vorba mai degrabă de oboseala acumulată și burnout.

Anca Serea a vorbit cu mai multe ocazii despre problemele ei de sănătate, precum și despre momente dificile prin care a trecut în urma acestora. Într-un interviu pentru OK! Magazine, prezentatoare TV a dezvăluit că se confruntă cu o anemie severă și a mărturisit că în ciuda episoadelor grele pe care le-a întâmpinat, a reușit să treacă peste. „Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruații abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc.”

Vedeta a adăugat că în urma nașterilor, anemia s-a agravat, motiv pentru care a făcut toate investigațiile necesare. „Cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate (…) Mi-am făcut toate investigaţiile: RMN, endoscopie, colonoscopie, tot ce se putea, pentru că medicilor nu le venea să creadă că pot să supravieţuiesc cu o valoare atât de mică a hemoglobinei, iar depozitul de fier era infim”, a spus Anca Serea pentru OK! Magazine.

Citește și:
Cabral, dezvăluiri emoționante despre greutățile cu care s-a confruntat în viață

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people