Otilia de la Survivor a fost la un pas de moarte: „Când treci prin ce am trecut eu…”

Otilia Bilionera, una dintre concurentele Survivor România 2022, a vorbit dechis despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista a mărtusit că a fost la un pas de moarte, fiind salvată în ultima clipă de medicii din Turcia.

Otilia de la Survivor a fost la un pas de moarte: "Când treci prin ce am trecut eu..."

Otilia Bilionera este una dintre concurentele de la Survivor România 2022 care a demonstrat că poate face față celor mai grele provocări. Mii de telespectatori sunt cu ochii pe ea și o încurajează din spatele micilor ecrane. Cu toate acestea, puțini știu că dincolo de ambiția ei se ascunde o dramă greu de imaginat.

Provocarea Survivor vine la pachet cu condiții dure de trai. Concurenții sunt supuși zilnic greutăților legate de lipsa hranei și a unui adăpost normal. Atât Războinicii, cât și Faimoșii au fost nevoiți să își construiască propria tabără, care însă nu îi ferește de vremea nefavorabilă.

Otilia de la Survivor a fost la un pas de moarte

Concurenții nu au haine, iar condițiile de igienă sunt precare. Nevoită să facă față frigului și umidității, Otlia Bilionera a cedat și a început să plângă, povestind despre una dintre cele mai grave probleme de sănătate cu care s-a confruntat.

„Când treci prin ce am trecut eu, normal că te panichezi. Am văzut moartea cu ochii. M-au salvat doctorii din Turcia la minut. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen. Mă panichez. Lasă-mă să mă panichez, dacă nu îți pasă, asta e. Treaba ta! Noi suntem fete, avem ovare, suntem mai sensibile le chestia asta.”, i-a spus Otilia lui CRBL.

Concurenta de la Survivor s-a confesat lui CRBL și a spus că îi este extrem de dor de familie și de casă. Timpul petrecut departe de cei dragi este tot mai greu de suportat, iar conflictele din propria echipă o descurajează și mai mult pe Otilia. Presiunea concursului, dar mai ales a co-echipierilor au făcut-o să cedeze, povestind printre lacrimi.

„Mă simt singură aici, mi-e dor de casă, de familie, de prietenii mei, de oameni cărora le pasă. Aici nu ai cu cine să vorbești, toti sunt detașați, individualiști. E greu, simt nevoia să am pe cineva aproape de mine, dacă am o problemă să mă ajute. Aici, dacă spui că ai o problemă, gata, ești la Survivor, trebuie să reziști.”, a mai spus artista.

Citește și:
Top: cele mai cool look-uri de la Paris Couture Week primăvară/vară 2022

FOTO: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people