Prin ce tragedie a trecut Ramona Crăciunescu de la Survivor

Ramona Crăciunescu, una dintre concurentele echipei Războinicilor de la Survivor România 2022, a trecut printr-o tragedie cumplită. Iubitul și copilul roșcatei au murit într-un accident de mașină, în urmă cu 4 ani.

Prin ce tragedie a trecut Ramona Crăciunescu de la Survivor

Ramona Crăciunescu s-a confruntat cu o tragedie greu de neimaginat. Concurenta din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022 și-a pierdut atât copilul, cât și iubitul într-un accident teribil de mașină. Aceasta a povestit drama cu care se confruntă încă de atunci la Consiliu, unde a fost propusă pentru eliminare.

Ramona de la Survivor și-a pierdut copilul și iubitul într-un accident

Ultima ediție de la Survivor România a fost plină de emoții intense. Echipa Războinicilor a făcut nominalizările pentru eliminare, printre acestea fiind și Ramona Crăciunescu. Concurenta a povestit cu durere în glas despre tragedia cu care s-a confruntat în urmă cu 4 ani.

„Am venit în acest show să arăt că sunt puternică. Mă consider deja o supraviețuitoare. În urmă cu 4 ani am avut un accident urât.  Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică. Vreau să dau tot pe traseu. Nu mă manifest prin furie atunci când intru pe traseu.”, a spus Ramona.

În prezent, Ramona are un băiețel și dorește să îl facă mândru prin parcursul ei la Survivor România. Concurenta a spus că face tot posibilul pentru a trece peste momentele grele de pe traseu, gândul fiind tot timpul la fiul ei.

„Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică. Viața, chiar dacă e grea, trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești”, a declarat Ramona Crăciunescu.

Ramona a fost nominalizată seara trecută de către Alexandra Duli. Războinica și-a motivat alegerea, susținând că poate așa o va motiva pe co-echipiera ei să lupte și mai mult pentru locul ei în concurs.

„Asta ne-a fost soarta vreau să votez această persoană să-i dau motivație, am văzut că a avut la jocul de azi ceva în ochi ce i-o lipsit de mult timp, sper să o motiveze să continue aici, să vrea să tragă pentru ea personal”, a spus Alexandra Duli.

Citește și:
Gina Pistol sau Irina Fodor? Cine va prezenta noul sezon al emisiunii Asia Express?

FOTO: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people