Primul conflict în echipa faimoșilor la Survivor România 2022

Jocul este tot mai serios, iar concurenții de la Survivor România 2022 au început să înțeleagă că fiecare zi le aduce câte o provocare la care nu se așteptau!

Primul conflict în echipa faimoșilor la Survivor România 2022

Faimoșii și Războinicii au avut parte de prima lor întâlnire în cadrul unui joc de imunitate la Survivor România. Cu gândul la rămânerea în competiție, membrii fiecărei echipe au dat tot ce au avut mai bun și au oferit un spectacol de neratat.

După o confruntare încheiată la scorul de 10 la 6 pentru Războinici, Faimoșii s-au văzut nevoiți să treacă într-o nouă provocare: cea pentru imunitatea individuală. Cei care au reușit să-și adjudece liniștea la Consiliul de nominalizare au fost Emil Rengle și Elena Chiriac.

Ceea ce a urmat a dus emoțiile la cel mai înalt nivel. Faimoșii au decis să-și deschidă sufletul și au scos la iveală primele probleme care au apărut între ei. Cum se vor rezolva aflăm în următoarele ediții. La finalul serii, Roxana Ciuhulescu, Xonia și Cătălin Zmărăndescu și-au auzit numele și au fost propuși pentru eliminare.

De altfel, ediția difuzată luni seara a scos la inveală și primul conflict din echipa faimoșilor, mai exact între Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu

„Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini”, a spus Cătălin Zmărăndescu la Survivor România 2022.

Pentru că s-a adus în discuție trecutul Roxanei Ciuhulescu, fosta prezentatoare a dat imediat replica.

Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat. Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc.

Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac. El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni„, a fost răspunsul Roxanei Ciuhulescu după acuzațiile aduse la adresa ei.

Cine va fi primul concurent votat de public pentru a pleca acasă? Să fie oare sfârșitul de drum pentru Roxana, Xonia sau Cătălin? Nu rata deznodământul alegerii făcute de telespectatori, în această seară.

Citește și:
Care este cel mai mare defect al lui Măruță? Prezentatorul a mărturisit, fără modestie

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people