Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, dezvăluiri despre despărțirea de logodnica lui, Marina

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a vorbit deschis despre despărțirea de logodnica lui, Marina.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, dezvăluiri despre despărțirea de logodnica lui, Marina

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, și logodnica sa, Marina, au anunțat în luna august a anului trecut că au decis să pună capăt relației după o perioadă de șapte ani. Vestea a surprins pe toată lumea, mai ales fiindcă în urmă cu o lună înainte de despărțire Daniel a cerut-o în căsătorie pe Marina.

„Eu dorul ei îl port. Iar ea.. a decis să-mi poarte inelul”, a scris acesta la momentul respectiv în descrierea fotografiei în care apărea alături de logodnica lui.

Cu toate acestea, prezentatorul show-ului Survivor România a anunțat pe contul său de Instagram că au decis să pună capăt relației din cauza „priorităților și a opțiunilor de viitor diferite.”

„Final de poveste. Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina și pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru că amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a scris atunci Daniel Pavel pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Într-un interviu acordat recent Daniel Pavel a povestit că a încercat să ia partea bună a acestui eveniment neplăcut din viața lui, dar și ce a învățat din această experienţă.

„O bună prietenă de-a mea mi-a spus, în momentele grele care au urmat despățirii, că un inel închide un cicul. Pe vremuri se dădeau și inele de despărțire. Sigur, nu asta a fost intenția, dar m-a ajutat să trec peste momentele alea”, a povestit Daniel Pavel.

„A fost o viață intensă, am învățat mult unul de la altul. Au fost șapte ani ca zece ani. Moldovenii au o vorbă, că ai venit în ospeție. Ea a venit în ospeție în sufletul meu, eu am fost în ospeție în al ei.”, a mai declarat prezentatorul emisiunii Survivor România, citat de Click.

„Ne-am despărțit pentru că așa e viața. Oamenii fac alegerile astea. E un drept divin dreptul la iubire. Experiența Survivor ne-a afectat, ea era la Viena, acasă, eu în Dominicană. A jucat și pandemia un rol, Austria a ieșit ultima din izolare.

Aș fi vrut să topesc distanța dintre noi. Ne-am recuplat, dar conexiunea nu a mai existat. Ea era pe alt drum. Am fost spulberat, m-am întrebat ce am greșit, m-am gândit că am facut tot ce trebuie. Sunt motive, sigur, dar realitatea când m-am întors acasă e că eram deja separați. Ideea pe care se fondase cuplul dispăruse, lucrurile s-au surpat. Slavă Domnului și spun asta cu toată iubirea și recunoștința pentru Marina. Experiența mi-a arătat că pot îndura mai mult”, a completat Daniel în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară, la împlinirea a 40 de ani: „Mulțumesc, viață!'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people